budget_panorama
Framtidens ArlandaFoto: Visionsbild/Swedavia

Stockholmare vill bygga ut Arlanda

Enligt en undersökning som Stockholms handelskammare har gjort så är 60 procent av stockholmarna positiva till en utbyggnad av Arlanda: - För huvudstadsregionen är goda flygförbindelser och möjligheten att så effektivt som möjligt resa till och från olika delar av världen en förutsättningar för att kunna mäta sig mot global konkurrenter som redan har tillgång till starka flygnav, säger Andreas Hatzigeorgiou, vd på Stockholms Handelskammare.

centrum_artikel

Arlandarådet ska inom den närmsta tiden ge besked huruvida Arlanda ska byggas ut ellr inte. På söndagen rapporterade märsta.nu om att om det blir en fjärde bana så önskar Väsbys ledande politiker att den byggs i öst-västlig riktning.

I en ny undersökning som Stockholms Handelskammare har gjort så framgår att 60 procent av de tillfrågade i länet gällande Arlandas utbyggnad är positiva till en sådan. Ca 7 av 10 av männen var positiva till utbyggnaden:
– Stockholm-Uppsala tävlar i en global elitserie.Invånarna och företagen inser hur viktigt det är med en flygplats i världsklass. Det är avgörande för att vi ska kunna uppnå målet att bli Europas bästa huvudstadsregion, säger Andreas Hatzigeorgiou, VD på Stockholms handelskammare.

meko_helsida
helsida

NRH stödjer BRIS-arbete

Näringsliv Sigtunabon David Sandberg Hjelm föreläste för Norra Redovisningshusets personal som samtliga samtidigt passade på att bli stödmedlemmar: - Jag tycker BRIS gör ett fantastiskt jobb och vi vill stödja deras arbete, säger Johan Sandberg, VD för Norra Redovisningshuset.

Rekorddag för ABS Wheels

Näringsliv ABS Wheels satte nytt omsättningsrekord för sin e-handel med tre miljoner kronor för en dag: -Gårdagen (måndag, reds anm) var vår all-time high under ett dygn men hela föregående vecka har legat runt 48 procent högre i försäljning, säger Vd Andie Lahdo till ehandel.se

boisigtuna
happyhomes_sommar2020
corner_helsida
2020_helsida
personal_sandstrom_helsida

Bottennotering i näringslivsranking

Näringsliv Sigtuna tappar kraftigt i Svenskt Näringslivs ranking över Företagsklimat: - För att klättra i rankingen behöver Sigtuna fokusera på förbättrad dialog mellan företagen och kommunens beslutsfattare och på förbättrad service i företagarärenden, säger Olle Karstorp, regionchef Svenskt Näringsliv i Stockholms län.

centrum_helsida2020
kkdk_helsida

NRH tar över knivstabaserad byrå

Näringsliv Norra Redovisningshuset i Arlandastad tar över knivstabaserade Columna Ekonomi & Redovisning AB: - Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag, säger NRH:s VD Johan Sandberg.

skanela_event_helsida
landsbygdsdag
connys_helsida
kkdk_outsider
laddplats_out
swedol_outsider
outsider
meko_outsider
corner_outsider
skanela_event_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
nrh
budget_outsider
speedy_vinter2020_outsider
personal_outsider