centrum_panorama2020
Här brinner travtränaren Peter G Normans hus ner. Foto: Daniel Iskander

Stjärntränarens hus brann

Det hus som brann under eftermiddagen tillhörde travtränaren Peter G Norman: - Det är jobbigt, man har ju hela ens liv i huset. Men ingen har kommit till skada som tur är och man får vara glad att det inte hände på natten, säger Peter G Norman till Aftonbladet

Huset var totalt övertänt när märsta.nu kom till platsen via Killingevägen under tisdagseftermiddagen, då hade brandkår ännu inte kommit ut. Travtränaren Peter G Norman berättar nu om chocken:
– Det är jobbigt, man har ju hela ens liv i huset. Men ingen har kommit till skada som tur är och man får vara glad att det inte hände på natten, sa Peter G Norman till Aftonbladet.

Under tidig kväll sa brandkåren är utom räddning, något som även syns på bilder som Aftonbladet publicerat.
– Vi var i stallet som ligger några hundra meter därifrån och jobbade. Jag var nere och hämtade posten och såg att det rök bakom skogen. Jag skyndade tillbaka och trodde att det var stallet som brann. Men när jag kom uppför kullen såg jag att det var mitt hus som var övertänt, berättar Peter G Norman.

Eftersom det blåste mycket hårt för stunden övertändes huset snabbt. Som tur var spred sig inte branden till stallet där han har sina hästar. Peter G Norman fick också ställa in kvällens tävlingar i Eskilstuna.
– Men man får vara glad att ingen var hemma och att ingen har kommit till skada. Man tror att det har börjat på övervåningen där båda döttrarna har sina sovrum. Så man är bara glad att det inte hände på natten, säger Norman.

2020_helsida
helgens matcher

Viktiga matcher i trean och femman

Fotboll FC Arlanda och Rosersbergs IK har viktiga matcher där avancemang eller potentiellt avancemang står på spel nu när serierna är inne på sina sista omgångar,

defacto_helsida
festspec_host2020_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
helgens matcher

Helgens matcher: Derby i Division 6

Fotboll Det är toppmöte i Division 6 där MärstaIK2 och FC Arlanda2 möts. Märsta IK spelade hemma på fredagskvällen och FC Arlanda tar sig an Vallentuna på lördag eftermiddag.

boisigtuna
connys_helsida
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
swedol_outsider
festspec_host2020_outsider