defacto_pan2020
Här brinner travtränaren Peter G Normans hus ner. Foto: Daniel Iskander

Stjärntränarens hus brann

Det hus som brann under eftermiddagen tillhörde travtränaren Peter G Norman: - Det är jobbigt, man har ju hela ens liv i huset. Men ingen har kommit till skada som tur är och man får vara glad att det inte hände på natten, säger Peter G Norman till Aftonbladet

centrum_artikel

Huset var totalt övertänt när märsta.nu kom till platsen via Killingevägen under tisdagseftermiddagen, då hade brandkår ännu inte kommit ut. Travtränaren Peter G Norman berättar nu om chocken:
– Det är jobbigt, man har ju hela ens liv i huset. Men ingen har kommit till skada som tur är och man får vara glad att det inte hände på natten, sa Peter G Norman till Aftonbladet.

Under tidig kväll sa brandkåren är utom räddning, något som även syns på bilder som Aftonbladet publicerat.
– Vi var i stallet som ligger några hundra meter därifrån och jobbade. Jag var nere och hämtade posten och såg att det rök bakom skogen. Jag skyndade tillbaka och trodde att det var stallet som brann. Men när jag kom uppför kullen såg jag att det var mitt hus som var övertänt, berättar Peter G Norman.

Eftersom det blåste mycket hårt för stunden övertändes huset snabbt. Som tur var spred sig inte branden till stallet där han har sina hästar. Peter G Norman fick också ställa in kvällens tävlingar i Eskilstuna.
– Men man får vara glad att ingen var hemma och att ingen har kommit till skada. Man tror att det har börjat på övervåningen där båda döttrarna har sina sovrum. Så man är bara glad att det inte hände på natten, säger Norman.

2020_helsida
damallsvenskan

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Handboll Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

happyhomes_2019
connys_helsida

Blanco blir landslagstränare

Fotboll Förre märstabon Daniel Blanco som spelat i både Valsta Syrianska och Märsta IK börjar träna svenska damlandslaget i futsal: - Det blir en spännande utmaning, säger Blanco till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

teatergrillen_helsida
defacto_helsida
herrallsvenskan

Jumbon pressade Skånela

Handboll Skånela låg under med hela sju mål mot jumbon Boden men hittade ett sätt att åka hem med två poäng: Att vinna när man är dålig är en styrka, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

centrum_helsida2020
speedy_helsida
EXTRA

Munter lämnar Märsta för RIK

Fotboll Rosersergs IK fortsätter värva från Märsta, näste man att ta klivet över är veteranen Andreas Munter: - Andreas Munther, garanterat en av kommunen bästa spelare med många fina kvaliteter. Vinnarskalle, huvudspel av hög rang, spelförståelse och målsinne, skriver RIK i ett facebookinlägg.

sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
teatergrillen_outsider
nrh
connys