varumarke_defacto_sommar
Sebastian Stevensson började sin karriär i Sigtuna

Stevensson ut på turné

Sebastian Stevensson som ursprungligen är från Sigtuna ger sig ut på en vinnarturné efter att ha vunnit Solistpriset 2016.

marstac_aug

Efter utmärkelsen Årets solist 2016 ger sig Sebastian Stevensson ut på en landsomfattande turné med stopp på elva platser. Han får med sig pianisten Asuka Nakamara och klarinettisten Mathias Kjöller. I vår är det enbart han och Asuka Nakamura som åker ut och spelar. Utöver Årets sollist mottog han också Kungliga Musikaliska akademins största pris för yngre musiker. Det blir dock inga spelningar i stockholmsområdet. Sveriges Radio P2 kommer dock att spela in och sända minst en av konserterna.

vinter_bil
jul2018
extra

Coldplay hjälpte märstabo med insamling

Nöjesnyheter Märstabon Abdi Addow samlar in pengar för en ambulans efter terrorattacken i Mogadishu, oväntad hjälp till insamlingen kom från Coldplay som retweetade insamlingen: - Vi fick in 200 000 kronor på bara 40 timmar. Coldplay har också delat insamlingen på Twitter, där de har 24 miljoner följare – vilket är enormt. Vi är jättetacksamma, säger Abdi Addow till Aftonbladet.

forskontor
dackia_vinter2018

”Tessan” kan bli Årets PT

Nöjesnyheter Therese ”Tessan” Berkovits (fd Johansson) har nominerats till Årets PT: - Fantastiskt kul att vara en av de nominerade bland flera tusen förslag som kommit in, säger ”Tessan”.

farbrorbla_host2017

Barnens Kulturdag för andra året

Kulturnyheter Lördagen blir späckad av aktiviteter i kulturens tecken vid Kulturtorget i Märsta: - Överallt i huset händer det något spännande! Fri entré till allt, säger Karin Andén, kultursekreterare i Sigtuna kommun.

Barnteater i Valsta

Kulturnyheter Vänsterpartiet fortsatte sin tradition med Barnteater och höll den i lördags i samarbete med ABF och Lilla Parken i Valsta Centrum.

Fredrik gör skitjobbet

Märstafolket Fredrik Lundgren, 57, från Märsta har skitgörat i samband med Aurora17, han levererar nämligen toaletter och duschar till Försvarets platser i Stockholm och Uppsala län: - Det är dygnet runt just nu, säger Fredrik till märsta.nu

Sätuna får en egen dag

Nöjesnyheter Efter de senaste händelserna på Sätuna avser handlare och boende att det ska arrangeras en Sätuna Dag 30:e september: - Det huvudsakliga syftet är att vi i Märsta kan ha en positiv ton, det har blivit mycket negativt i media, vi vill göra något positivt på Sätuna, att träffas och umgås, säger initiativtagare och ICA handlaren Dan Enroth.

lions_standard
slutstation
skolgatan6d
yrkesutbildningen
dalgatan7b
standard
frisyr2018
matcher_skanela
cricketklubben
blackfriday
Festspecialisten – Standard
agy2
dogranch
colorama_jan
connys
Norra Redovisningshuset
nfc_vinter
stockholmsvagen24
borg
standard_ridskola