moderaterna_riksdag

Stenkastning mot bussar

Två bussar utsattes förra veckan för stenkastning i Märsta.

centrum_artikel

Upsala Nya tidning rapporterar om att två bussar förra veckan utsattes för stenkastning vid trafik i Märsta. Första händelsen var 1:a november vid 19-tiden när buss 580 körde längs Galaxvägen och i höjd med Saturnusringen fick stenar kastade mot sig från skogen.
– Ingen skadades av händelsen, men det var en chock för busschaufförerna och resenärerna. Fordonet blev skadat, men kunde köra vidare, säger Thomas Charrier, kommunikatör på Transdev, till UNT.

Stenkastning skedde även vid ett annat tillfälle förra veckan men det kommer inte påverka trafiken.
– Jag har inte fått återkoppling på att någon busschaufför inte skulle vilja köra linjen längre på grund av förra veckans händelser. Vi har polisanmält händelsen och har nu en dialog med polisen. Stenkastning kan innebära att vi behöver ställa in en tur eller till och med dra in trafiken, men det är det sista vi vill göra, uppger Charrier enligt UNT.

Morgonkollen

Notiser Polis: Just nu inga speciella händelser att rapportera om. Väder: Några minusgrader i under dagen, ett snöfall drog in över…

handbollsskola
valet2022

Klart: Holst leder Moderaterna i valrörelsen

Politik Moderaterna gjorde på onsdagskvällen klart med valsedel och inte oväntat toppas den av Olov Holst: - Det är både roligt och tillfredsställande att nomineringsstämman nu slagit fast valsedeln för årets viktiga val, säger Holst i ett uttalande.

happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
connys_helsida
mod_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida

Askerson: Går inte med på förtur till nyanlända

Politik Utbildnings- och arbetsmarknadsnämndens ordförande Mattias Askerson (M) får nu ny kritik för den så kallade "sociala dumpningen" där nyanlända slussats ut från kommunen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
swedol_outsider
centrum_sommar_out
nrh