bostadsformedling
Stella Tricalottis Törnekrona högst upp på pallenFoto: Insändarbild

Stella vann konståkningstävling i Estland

6-åriga Stella Tricalottis Törnekrona från Märsta vann i helgen en konståkningstävling i Estland.

centrum_artikel

Stella Tricalottis Törnekrona tävlar i konståkning trots att hon bara är sex år, för hennes ålder finns inga svenska tävlingar men i helgen var hon Tallin för att tävla. Det gick så pass bra att hon vann. Stella började träna konståkning sen hon var fyra och idag tränar hon 4-5 gånger i veckan i Solna hos Skating and dance acaedmy.

EXTRA

Eklund tillbaka i RIK

Innebandy Daniel Eklund är tillbaka i Rosersbergs IK efter en sejour i Arlanda IBK: - Eklund är en perfekt spets, stark i djupled, aggressiv framför mål och hungrig på att producera i varje byte, säger tränaren Magnus Jäderlund.

brobygget_midgard_helsida

Helgens matcher: Bygdens lag igång

Fotboll Nu drar bygdens lag igång sina matcher med spel i samtliga serier från Division 3 till Division 7. Märsta IK spelar hemma i Märsta på söndag, FC Arlanda borta i Västerås på lördag. Men det finns gott om matcher att ta del av.

connys_helsida
sigtunahem_sokbostad
helsida_sommarlov
brobygget_helsida_valsta
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

centrum_helsida2020
defacto_helsida
studeravidare_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

ridskola_2020_outsider
brobygget_midgard_outsider
swedol_outsider
nrh
brobygget_outsider_valsta
studeravidare_outsider
centrum_sommar_out
outsider_sommarlov
sigtuna_vatten_outsider