bostadsformedling
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi

Statsministerkandidaten i Sundveda

Statsministerkandidaten Ulf Kristersson var i Sundveda där han överraskade de boende tillsammans med Olov Holst: - Det är väldigt kul att knacka dörr oavsett var man är, sa Kristersson till märsta.nu

centrum_artikel

Några sundvedabor fick onekligen oväntat besök när statsministerkandidaten Ulf Kristersson knackade dörr tillsammans med Moderaternas toppnamn Olov Holst:
– Det kanske är väntat att jag knackar på men när partiledaren knackar på så blir det roligare och kan leda till spännande möten, sa Holst efteråt.

Budskapet: Tydlig röst för ny regering
Cirka fem samtal hanns med innan Kristerssons team åkte vidare in mot Stockholm. En snabbvisit på 45 minuter var över. Men mycket effektiv enligt Kristersson:
– Budskapet som vi har är om det är nått vi kan svara på, vill man sen prata så säger vi att vi är en tydlig röst för en ny regering, det är inte svårare än så.

Inga besked om E4:an och station
Många kommuninvånare blev besvikna när regeringen drog tillbaka Trafikverkets aviserade satsningar på E4:an och Märsta station. Ulf Kristersson kände till problemen men var inte mer insatt i ämnet:
– När det gäller kommunikation så pratar vi mycket om tåg och vägunderhåll. Min prioritering är att det vi har funkar och att tågen kommer i tid, att vägarna inte har stora hål, därefter kan vi prata om vi ska lägga 300 miljarder på ett snabbtåg, sa Kristersson.

connys_helsida
spedition_sigtuna
defacto_helsida
studeravidare_helsida
happyhomes_sommar2020
brobygget_helsida_valsta
marina_helsida
brobygget_midgard_helsida
sommar_sigtuna2020
kaa_sigtuna_helsida
2020_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
nrh
swedol_outsider
brobygget_midgard_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
marina_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
studeravidare_outsider
brobygget_outsider_valsta
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
kaa_outsider