centrum_jul_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi

Statsministerkandidaten i Sundveda

Statsministerkandidaten Ulf Kristersson var i Sundveda där han överraskade de boende tillsammans med Olov Holst: - Det är väldigt kul att knacka dörr oavsett var man är, sa Kristersson till märsta.nu

centrum_jul_artikel

Några sundvedabor fick onekligen oväntat besök när statsministerkandidaten Ulf Kristersson knackade dörr tillsammans med Moderaternas toppnamn Olov Holst:
– Det kanske är väntat att jag knackar på men när partiledaren knackar på så blir det roligare och kan leda till spännande möten, sa Holst efteråt.

Budskapet: Tydlig röst för ny regering
Cirka fem samtal hanns med innan Kristerssons team åkte vidare in mot Stockholm. En snabbvisit på 45 minuter var över. Men mycket effektiv enligt Kristersson:
– Budskapet som vi har är om det är nått vi kan svara på, vill man sen prata så säger vi att vi är en tydlig röst för en ny regering, det är inte svårare än så.

Inga besked om E4:an och station
Många kommuninvånare blev besvikna när regeringen drog tillbaka Trafikverkets aviserade satsningar på E4:an och Märsta station. Ulf Kristersson kände till problemen men var inte mer insatt i ämnet:
– När det gäller kommunikation så pratar vi mycket om tåg och vägunderhåll. Min prioritering är att det vi har funkar och att tågen kommer i tid, att vägarna inte har stora hål, därefter kan vi prata om vi ska lägga 300 miljarder på ett snabbtåg, sa Kristersson.

ica_oktober
tp_helsida
happyhomes_2019

Uppmaningen: Släck ljusen

Notiser Under december sker en hel del bränder med anledning av levande ljus och brandkår uppmanar allmänheten att vara noga med släckning när man lämnar sin bostad.

sigtunavatten_standard

Nya busstider på måndag

Nyheter På måndag träder den nya busstidtabellen i kraft som kritiserats av kommuninvånare: - Varje dag reser mellan 3 000 och 4 000 personer med linje 570 mellan Märsta och Sigtuna. Med dessa ändringar kommer vi öka medelhastigheten och korta ner restiderna på den här linjen med 10 minuter, säger Malin Fordham, affärsutvecklare på Transdev.

Valsta får återvinningsstation

Nyheter Nu får Valsta sin efterfrågade återvinningsstation igen: - Efter ett gott samarbete med kommunen har vi nu lyckats hitta yta för ännu en återvinningsstation i Sigtuna. Vi är glada att kunna tillgodose det behov som finns, säger Annika Ahlberg, regionchef på Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI.

defacto_jul

Rekordmånga hundar intar Arlanda

Nyheter Happy Dog-konceptet hos Clarion kommer till detta nyår att slå rekord: - Happy Dog konceptet har verkligen blivit en succè, säger Clarion Hotel Arlandas VD Björn Callin.

greeknighthelsida
fme_oktober
centrum_jul_helsida
colorama_jul

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

tp_outsider
greeknight_outsider
julbord
nrh
trainingpartner_jobb_outsider
connys