defacto_pan2020
Arlanda Express på ArlandabananFoto: Arlanda Express/Niklas Alm

Staten medverkar inte till utköp av Arlandabanan

Per Taube som hade planer på att köpa loss Arlandabanan och bygga en tågstation i Arlandastad får nej av staten.

centrum_artikel

märsta.nu rapporterade förra månaden om att Per Taube, ägare av Gelba och Arlandastad Holding som utvecklar Arlandastadsområdet, avsåg bygga en tågstation i Arlandastad.

Han ville också samla privata investerare för att köpa ut A-train från Arlandabanan. Men staten kommer inte att medverka till något utköp av A-train enligt Dagens Industri. Taube får nu förlita sig på de privata investerarna för att lösa saken. Infrastrukturminister Thomas Eneroth (S) säger i en kommentar till tidningen att det inte är aktuellt.

januari_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
ridskola2020_helsida
happyhomes_sommar2020
speedy_vinter_helsida
meko_helsida

Elbilsmässa till XPO

Näringsliv Elbilsmässan eCarExpo kommer till Scandinavian XPO i höst:- Vi ser nybyggda mötes- och evenemangsarenan Scandinavian XPO som den perfekta arenan för eComExpo med tanke på möjligheterna till 11 000 kvm utställningsyta för våra elfordon och teknik, två konferensscener och ett stort antal mötesplatser för vårt seminarie- och workshopprogram, säger Anna Fägersten, projektledare.

Firar trettio år mitt i pandemin

Näringsliv Hotell Kristina fyllde i år 30 år men firandet fick i praktiken ställas in på grund av coronapandemin: - För oss, som för alla andra, har 2020 gått till historien, som ett år där vi planerat in mängder av kul och spännande event som James Bond-premiär, Nyårsfest, kul After Work och härliga festmiddagar för att just fira våra 30 år som hotell. Sen fick vi tänka om och anpassa mycket. Och därefter ställa in. Nu blickar vi framåt istället och ser bara möjligheter och chanser att fira när läget förbättras, berättar VD Ewa Wikland.

prima_helsida
centrum_helsida2020
coronakrisen

Inleder samarbete för säkra möten

Näringsliv För att öka avstånd i samband med evenemang inleder Scandinavian XPO och Training Partner ett samarbete: - Med allt det Training Partner erbjuder, samt närheten till den internationella kommunikations-hubben Arlanda, kommer vår nyöppnade mötes- och evenemangsarena att ha en stark position som en självklar plats för alla typer av möten, säger Staffan Littmarck, VD på Scandinavian XPO.

sigtuna_vatten_outsider
meko_outsider
nrh
speedy_vinter2020_outsider
centrum_sommar_out
connys
moderat_outsider_jan
prima_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider