bostadsformedling
Foto: Pressbild

Startskott för ny USA-destination från Arlanda

På måndagen gick det första planet mellan Arlanda-Orlando, USA.

centrum_artikel

Norwegian har nu två destinationer från Arlanda till USA. Sedan tidigare även till Fort Lauderdale. På måndagen var det premiär för rutten till Orlando.
– Vi är glada över att första direktlinjen mellan Stockholm och Orlando har haft premiär idag. Med den här nya linjen erbjuder Norwegian två destinationer i Florida med direktflyg från Stockholm vilket innebär att man till exempel kan flyga till Orlando på utresan, bila runt i Florida för att sedan flyga hem från Fort Lauderdale i moderna och bränsleeffektiva flygplan, säger Thomas Ramdahl, EVP Commercial på Norwegian, i ett pressmeddelande.

Orlando är en av världens mest populära turistdestinationer med stort utbud av nöje och shopping. Den nya linjen går två gånger i veckan från Arlanda, på måndagar och fredagar. Norwegian har nu fyra direktlinjer från Arlanda till USA men via London Gatwick kan man flyga till fler amerikanska destinationer. För några månader sedan gick flygbolaget ut och deklarerade att rutten till Las Vegas från Arlanda skulle läggas ner.

kaa_sigtuna_helsida
studeravidare_helsida
centrum_helsida2020
landsbygd_sigtuna_helsida
spedition_sigtuna
2020_helsida
marina_helsida
defacto_helsida
brobygget_helsida_valsta
speedy_helsida

SAS igång med fler linjer

Näringsliv SAS meddelar att de går igång med fler linjer till utrikesdestinationer till och från Arlanda: I slutet av juni återupptar SAS trafiken från Stockholm till ett antal medelhavsdestinationer, skriver SAS i ett pressmeddelande.

sommar_sigtuna2020
happyhomes_sommar2020
sigtuna_natur_sommar_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
marina_outsider
brobygget_outsider_valsta
studeravidare_outsider
brobygget_midgard_outsider
kaa_outsider