defacto_pan2020
Foto: Pressbild/Skånela
Foto: Insändarbild

Startar upp städarbete längs vägarna

Nästa vecka startar Skånela arbetet med att städa upp vägarna kring Stockholm och Uppland.

centrum_artikel

Som ett led i ett samarbete med Säga Sverige organisationen kommer Skånela och deras medlemmar att bege sig ut på vägarna i Uppland och Stockholm med säckar, handskar och verktyg för att rensa upp vägkanterna från skräp.
– Sedan 2007 har klubben ett tajt samarbete och hållit på med vägstädning med Svevia och Städa Sverige, säger marknadschefen Robert Zetterquist.

I år har vintern varit mildare vilket gör att arbetet kan starta tidigare. Klubben har mobiliserat sina många medlemmar och de traditionella Städa Sverige-säckarna.
– Varje år samlas det mycket sopor längs vägarna. Vi kommer att komma upp säkerligen över 14-15 ton sopor under dessa städveckor. Vi kommer att städa 84 mil, vilket är ett stort område, säger Robert Zetterquist,

Arbetet med städningen innebär inte bara ett samhällsansvar för Skånela utan ger även en starkare teamkänsla för lagen, vilket är mycket uppskattat enligt Zetterquist.

defacto_helsida
studenten2020_helsida
kcbygg_helsida
happy_homes_mars
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

connys_helsida
sommarlov_helsida

Krafttag mot tjuvfiske i Garnsviken

Nyheter Nu ska Sigtuna fiskevårdsförening och Sportfiskarna ta krafttag mot tjuvfiske i främst Garnsviken som en del i ett projekt med Sigtuna kommun och Länsstyrelsen i Uppsala och Stockholm.

studeravidare_helsida
coronakrisen

Varslen närmar sig 40 000

Notiser Antalet varslade under coronakrisen närmar sig 40 000 personer i länet enligt siffror från Arbetsförmedlingen.

marina_helsida
valvet_helsida

Kvinna misshandlad i Märsta

Blåljus En kvinna misshandlades under natten i Märsta: - Utredningsläget är gott, säger Towe Hägg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

sigtuna_vatten_outsider
stottasigtuna_outsider
marina_outsider
studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
kcbygg_outsider
nrh
sommarlov_outsider
valvet_outsider
studenten2020_outsider
swedol_outsider