moderaterna_riksdag
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

centrum_artikel

 

Från och med onsdag kommer Sigtuna IF att starta upp innebandy för äldre motionärer. Ett initiativ som Nils Ekmark ligger bakom för att få fart på motionsbandyn. Bakgrunden är att Svenska innebandyförbundets vill få igång innebandy som motionsverksamhet. Nils Ekmark har själv spelat veteraninnebandy ett tag. De äldsta veteranerna kommer nu att spela på onsdagar hela våren där både damer och herrar är välkomna enligt Nils Ekmark.

mod_helsida

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

connys_helsida
centrum_helsida2020

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

handbollsskola
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
2020_helsida
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
connys
swedol_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh