fastbyran_bostad

Startar byggproduktion av 32 bostadsrättsradhus i Steninge slottsby

Efter stort intresse att köpa bostadsrättsradhus i Stenige slottsby så har man startat produktionen.

Intresset var stort för att teckna bostadsrättsradhus i Steninge slottsby. Tillverkaren Blooch och SHH Bostad har därför beslutat att sätta igång bygget. Bara ett hus av 32 återstår att sälja.
– Steninge Slottsby har utvecklats till ett otroligt fint område den senaste tiden, med flera nya bostadskvarter i en vacker miljö. Vi ser att intresset vuxit kraftigt under våren/sommaren, och är glada för att så många familjer har hittat sitt hem Brf Slottsträdgården. Nu ser vi mycket fram emot byggnation och inflyttning, säger Iris Vesterberg, Projektchef på Blooc.

Bostäderna kommer levereras av Derome och uppges vara hållbara bostäder i trä där utformning och boendemiljö andas framtid.
– Fantastiskt kul att kunna byggstarta Brf Slottsträdgården och att fortsätta vårt goda samarbete med Blooc och Derome. Vi ser fram emot att projektet ska börja ta form och att kunderna senare ska trivas i sina nya hem, säger Oscar Raud, Projekledare på SHH Bostad.

fastbyran_helsida
fastighetsbyran_helsida_22
bjurfors_helsida

Fortfarande efterfrågan på bostäder

Bostad Trots oro för höjda räntor så är det i Sigtuna kommun fortfarande efterfrågan på bostäder: - Efterfrågan finns fortfarande kvar från köparna, men en försiktighet och avvaktan märks tydligt, många frågar oss om räntorna för bostadslånen och det är just nu fler som vill sälja först och köpa sedan, för att säkra upp sin egen ekonomi innan man ger sig in i nästa affär, säger Erik Wennberg, franchisetagare på Fastighetsbyrån i Sigtuna/Märsta.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

fastbyran_outsider