defacto_pan
Matchens lirare efter RIK-LidingöFoto: Rosersbergs IK/KIm Lindgren

Stark start i tvåan för Rosersberg

Rosersbergs IK vann sin andra match i damtvåan efter 28-21 mot Lidingö.

RIK ångar på i tvåan och noterade andra raka segern mot Lidingö i hemmapremiären i Rosershallen. 28-21 skrevs slutresultatet till, ett styrkebesked då Lidingö förra året spelade i ettan. Matchen stod länge och vägde enligt Rosersbergs hemsida men i mitten av andra halvlek går man från 15-14 till 26-16, gästerna fick sen snygga till siffrorna på slutet:
– Jag är nöjd med att vi vinner matchen men inte helt nöjd med spelet. Jag vet att vi kan bättre och det behöver vi ta fram till nästa helg då vi ställs mot HK Ceres som har flera rutinerade och luriga spelare som kommer straffa oss om vi bjuder på för mycket, säger tränare Erika Larsson

ica_valsta_choklad
sommar

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

colorama_april2
fme_helsida

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

defacto_helsida
sommar_centrum
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

sbrf_helsida
logistik_sigtuna
sigtunavatten_standard

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

defacto_outsider
colorama_april
sportfiske_sommar
connys
sbrf_outsider
fme_outsider
nrh