defacto_pan
Matchens lirare efter RIK-LidingöFoto: Rosersbergs IK/KIm Lindgren

Stark start i tvåan för Rosersberg

Rosersbergs IK vann sin andra match i damtvåan efter 28-21 mot Lidingö.

RIK ångar på i tvåan och noterade andra raka segern mot Lidingö i hemmapremiären i Rosershallen. 28-21 skrevs slutresultatet till, ett styrkebesked då Lidingö förra året spelade i ettan. Matchen stod länge och vägde enligt Rosersbergs hemsida men i mitten av andra halvlek går man från 15-14 till 26-16, gästerna fick sen snygga till siffrorna på slutet:
– Jag är nöjd med att vi vinner matchen men inte helt nöjd med spelet. Jag vet att vi kan bättre och det behöver vi ta fram till nästa helg då vi ställs mot HK Ceres som har flera rutinerade och luriga spelare som kommer straffa oss om vi bjuder på för mycket, säger tränare Erika Larsson

connys
sigtunavatten_standard

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

korpen_jan-feb
sangensemble

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

happyhomes_2019
ridskola_2019_helsida
sportlov2019
banner_trerosor
defacto_helsida

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

Klart med tränarstab i Jets

Amerikansk Fotboll Arlanda Jets har gjort klart med tränaren Remi Fritzell för herrlaget: - Vårt mål blir att vinna serien, och vi har en trupp och en coachingstab som verkligen tror på det också, säger Remi i ett pressmeddelande.

extravaganza_outsider
nrh
ridskola2019_outsider