defacto_pan
Matchens lirare efter RIK-LidingöFoto: Rosersbergs IK/KIm Lindgren

Stark start i tvåan för Rosersberg

Rosersbergs IK vann sin andra match i damtvåan efter 28-21 mot Lidingö.

RIK ångar på i tvåan och noterade andra raka segern mot Lidingö i hemmapremiären i Rosershallen. 28-21 skrevs slutresultatet till, ett styrkebesked då Lidingö förra året spelade i ettan. Matchen stod länge och vägde enligt Rosersbergs hemsida men i mitten av andra halvlek går man från 15-14 till 26-16, gästerna fick sen snygga till siffrorna på slutet:
– Jag är nöjd med att vi vinner matchen men inte helt nöjd med spelet. Jag vet att vi kan bättre och det behöver vi ta fram till nästa helg då vi ställs mot HK Ceres som har flera rutinerade och luriga spelare som kommer straffa oss om vi bjuder på för mycket, säger tränare Erika Larsson

damallsvenskan

Uddlöst Skånela förlorade derby

Handboll Skånela förlorade derbyt mot Tyresö med 21-18: - Vi ger oss inte chansen, slänger bort för mycket bollar, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efteråt.

sigtuna_funkis

AIK-profilen besöker Brobygget

Sport Svenske mästaren från 2009 och numera engagerad inom AIK:s rekrytering kommer till Märsta för att vara med på Brobygget X-mas Cup.

defacto_host2018

Framgångar för MIK i Futsal

Fotboll Märsta IK har nu två lag som är DM-vinnare i Futsal: - Det är mycket roligt och ett bevis på att Märsta IK arbetar rätt för att spelarna ska utvecklas, vi är en av Sveriges största futsal klubbar med 8 lag i seriespel och det vi jobbar på med inne, tar vi sen med ut i det större spelet, säger ledare Joakim Folmer Hansen.

julbanner2
happy_homes_juli
EXTRA

Nio medaljer på SM

kampsport Kim Taekwondo var på SM med tio tävlande och kom hem med nio medaljer varav tre guld: - Vi presterade på topp idag, sa headcoach Jens Lundin.

lager_bilnet

Sigtuna IF certifieras av Upplands FF

Fotboll Sigtuna IF har certifierats av Upplands Fotbollförbund: - Certifieringen är ett bevis på att föreningen bl.a bedriver en seriös barn- och ungdomsverksamhet, där utbildning är viktigare än resultatmål, säger sportchefen Martin Möller

sportfiskebanner2
icavalsta_julbanner
fme_jul
allsvenskan

Skånela besegrade Amo

Handboll Skånela vann lördagens möte mot Amo Handboll med 26-21: - Det var en riktig krigarinsats, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

Wingsförlust i Nacka

Ishockey Efter den pigga starten tidigare i veckan för Wings kom man på fredagen ner på jorden mot Nacka som vann med 3-2.

objekt2
funkis_2
nrh_lania
outsider
colorama_vinter
objekt3
sigtunavatten_standard
vanster_jul
connys
komvuxq3_4
objekt4