defacto_pan
Matchens lirare efter RIK-LidingöFoto: Rosersbergs IK/KIm Lindgren

Stark start i tvåan för Rosersberg

Rosersbergs IK vann sin andra match i damtvåan efter 28-21 mot Lidingö.

RIK ångar på i tvåan och noterade andra raka segern mot Lidingö i hemmapremiären i Rosershallen. 28-21 skrevs slutresultatet till, ett styrkebesked då Lidingö förra året spelade i ettan. Matchen stod länge och vägde enligt Rosersbergs hemsida men i mitten av andra halvlek går man från 15-14 till 26-16, gästerna fick sen snygga till siffrorna på slutet:
– Jag är nöjd med att vi vinner matchen men inte helt nöjd med spelet. Jag vet att vi kan bättre och det behöver vi ta fram till nästa helg då vi ställs mot HK Ceres som har flera rutinerade och luriga spelare som kommer straffa oss om vi bjuder på för mycket, säger tränare Erika Larsson

hostfest_centrum
defacto_host2018
allsvenskan

Skånela föll med uddamålet

Handboll Skånela förlorade med 25-26 i Vikingahallen mot Eskilstuna GUIF efter att sekretariatet hamnat i fokus sista sekunderna då man missade att sätta igång klockan.

division 3

FC Arlanda ur trean

Fotboll Sejouren för FC Arlanda i Division 3 blev ettårig, nu är man klara för fyran 2019.

allsvenskan

Seger mot Eslöw

Handboll Skånela vann i Damallsvenskan med 26-23 efter att Moa Andersson svarat för åtta mål: - Vi har revanschlusta från förra helgen, sa tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg.

EXTRA

Styrkebesked av Skånela

Handboll Skånela imponerade stort under söndagen när man slog OV Helsingborg med 26-21: - Vi följer spelplanen, konstaterar tränare Jimmy Karlsson.

Svår uppgift för Skånela mot seriefavoriten

Handboll Skånela möter seriefavoriten OV Helsingborg hemma i Märsta på söndagen: - Jag tycker att vi går in med en skön känsla inför denna match då vi överlag gjorde en bra prestation mot Kungälv och att försvarsspel och målvaktsspel var något som såg väldigt bra ut och något som vi ska bygga vidare på, säger assisterande tränare Kalle Andersson till klubbens hemsida.

sbrf_sep
objekt4
objekt2
sigtunavatten_standard
objekt3
connys
outsider
nrh
sportfiske_banner
komvuxq3_4