moderaterna_riksdag
Foto: Daniel Iskandar

Stängt för tredje dagen

För tredje dagen i rad håller Stora COOP Märsta stängt på grund av IT-attacken.

COOP och flera andra större företag i världen är drabbade av en IT-attack. Det gör att Stora COOP Märsta är stängd för tredje dagen i rad. Dock går det att hämta ut post samt beställa varor online för uthämtning. Hackarna kräver nästan 600 miljoner kronor för att släppa IT-systemen som COOP med flera är beroende av rapporterar Aftonbladet.

julmarknad_helsida
centrum_helsida2020
jul2021
valsta-jul_helsida

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
connys_helsida
mp_host_helsida
2020_helsida

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

jul_outsider
stationshusen_out
mp-outsider
nrh
swedol_outsider
valsta_jul_outsider
julmarknad_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider