moderaterna_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi

Stängde av vägen till Terminal 5

Polis hat stängt av vägen till Terminal 5 under morgonen på grund av för mycket folk som ska in till terminalen, rapporterar Dagens Nyheter.

Tidigt i morse, vid 4.30-tiden fick vägen till Terminal 5 stängas av uppger DN. Polis är på plats enligt Trafikverkets hemsida och det är mycket stor påverkan på trafiken.
– De tycker att det är för mycket folk i terminalen och utanför med bilar, det blir ogörligt. De får köra till terminal 4 och promenera dit i stället, för att få ett flöde, säger Pontus Sandulf, vakthavande befäl på polisens region Stockholm, till DN.

Polisen uppger för tidningen att långa köer till Arlanda fortsätter men resenärer ska kunna ta sig till Terminal 5, dock dirigeras de om till terminal 4 för att tillfarten inte ska proppas igen. Avstängningen håller i sig till klockan 8 enligt Trafikverket.

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

ewas_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

marinan_helsida
2020_helsida
centrum_sommar2022_helsida
liber_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

mp_helsida_april

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

Gemensam skogsstrategi i länet

Nyheter Länsstyrelsen har antagit en gemensam strategi för skogar i länet: - Vi behöver göra skogen och dess betydelse och möjligheter mer känd. Det övergripande målet är att ha en livskraftig och varierad skogsnäring i länet, med hållbarhet och tillväxt i fokus, säger landshövding Sven-Erik Österberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
marina_outsider
nrh
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ewas_outsider
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
connys