panorama_centrum
Shan AtciFoto: Pressbild

Stand Up-profilen till Märsta

Lokala stand up klubben Little Giant Comedy Club har gjort klart med Shan Atci till Anders och Jag.

Till säsongsavslutningen har Little Giant Comedy Club bokat in Shan Atci. En av landets mest erfarna komiker och en given stand up-favorit. Föreställningen är gratis men man måste boka bort. Under våren har klubben haft besök av Özz Nüjen och Magnus Betnér bland annat.
– Vi har sedan starten i februari, efter att restriktionerna släppt, haft fullsatt. Den åttonde mars på Internationella kvinnodagen hade vi en kväll med endast kvinnliga underhållare. Alla intäkter från kvällen skänktes till kvinnojouren i Sigtuna.
Atci besöker Anders och Jag 19:e maj. 
liber_helsida

Torgfest i Stadsängarna

Nöjesnyheter Sigtuna Stadsängar arrangerade torgfest under söndagen med vilket var välbesökt av både de nya stadsängsborna samt andra kommuninvånare.

Håller dansläger i sommar

Kulturnyheter Sigtuna Dansskola kommer i år för tredje året i rad att arrangera ett dansläger: - Under 6 dagar dansar vi och utforskar olika sätt att förhålla oss till musik och varandra, berättar Helena Gunnarsson på Sigtuna Dansskola.

connys_helsida
logistik_sigtuna_helsida

Nu kommer Brobygget till Valsta torg

Kultur & Nöje Brobygget etableras även i Valsta torg: - Det är väldigt roligt att Brobygget – Sportis har kunnat dra igång under våren och det ska ha fungerat väldigt bra hittills med många deltagande barn vid varje tillfälle, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

retro_helsida
mp_helsida_april
2020_helsida
centrum_sommar2022_helsida
helsida
nationaldag_helsida
defacto_helsida

Krogen erbjuder gratis mensskydd

Nöjesnyheter Krogen Anders och Jag i Märsta Centrum kommer att inleda samarbetsavtal med Redlocker om gratis mensskydd: - Vi har haft automaten i ett par månader nu, och efter en kortare inkörningsperiod, så fungerar den som vi tänkte oss. Detta är ett av flera exempel på hur man konkret kan arbeta med jämställdhetsfrågor i vardagen, säger delägare Christian Cederferm.

ADAAM gör låt med LOAM

Nöjesnyheter Märstaartisten ADAAM gör en låt tillsammans med Loan, "Fakka ur": - LOAM och jag sågs i studion och så gjorde vi en fest-låt som handlar om att vara på topp och saker som kan komma med det! Låten blev en BÄNGER och vi hoppas alla fans gillar den lika mycket som vi, säger ADAAM.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

outsider
mp_outsider2022
nrh
logistik_outsider
retro_outsider
swedol_outsider
nationaldag_out
connys
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_outsider2022
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider