panorama_centrum
Cecilia SaberiFoto: Ryan Bussel

Stand Up flyttar in till Anders och jag

Stand up-entusiasten Cecilia Saberi som drivit klubb på flera ställen i kommunen flyttar nu in med sitt koncept på Anders & jag i Märsta Centrum: - Under våren kommer Little Giant Comedy Club att köra en torsdag i månaden, hälsar Cecilia.

Özz Nöjen och Magnus Betnér är två av komikerna som kommer till Anders & jag som en del av Little Giant Comedy Club. Cecilia Saberi som driver klubben hälsar att man kommer köra stand up en gång i månaden, dock blir det två gånger i februari. Utöver etablerade komiker kommer det att bjudas in nästa generations komiker.
– Syftet är att bjuda Märsta och Väsbys befolkning på komedi – man ska inte behöva åka in till Stockholm för att ta del av standup. Det är ett viktigt inslag i den lokala kulturscenen.

Cecilia Saberi lyfter samarbetet med lokala krogar.
– Som klubbägare är det också viktigt att samarbeta och lyfta lokala restauranger. Anders & jag bidrar mycket till det lokala föreningslivet, engagerar sig i viktiga samhällsfrågor lokalt och är seriösa arrangörer. Därmed bidrar en standup-kväll inte bara till ett gott skratt utan också till att skapa ett bättre lokalsamhälle. Det är väldigt viktigt för mig som klubbägare.

Responsen för klubben uppges stor, Cecilia märker av intresset i affärer, på gymmet och så vidare. Många vill se en comeback. Nu är det bokat hela vägen till sommaren. Därefter ska man utvärdera.

Redan 10/2 kommer Özz Nujen till Anders & jag

defacto_helsida
liber_helsida
centrum_sommar2022_helsida
ewas_helsida
mp_helsida_april
marinan_helsida

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

connys_helsida

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Märstafolket Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

2020_helsida

Torgfest i Stadsängarna

Nöjesnyheter Sigtuna Stadsängar arrangerade torgfest under söndagen med vilket var välbesökt av både de nya stadsängsborna samt andra kommuninvånare.

Håller dansläger i sommar

Kulturnyheter Sigtuna Dansskola kommer i år för tredje året i rad att arrangera ett dansläger: - Under 6 dagar dansar vi och utforskar olika sätt att förhålla oss till musik och varandra, berättar Helena Gunnarsson på Sigtuna Dansskola.

Nu kommer Brobygget till Valsta torg

Kultur & Nöje Brobygget etableras även i Valsta torg: - Det är väldigt roligt att Brobygget – Sportis har kunnat dra igång under våren och det ska ha fungerat väldigt bra hittills med många deltagande barn vid varje tillfälle, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

marina_outsider
centrum_sommar_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
ewas_outsider
moderat_outsider
swedol_outsider
mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
connys
nrh