halloween_centrum
Foto: Jamshid Jamshidi

Bestals på mobiltelefon

Polis kallades till Södergatan under söndagen med anledning av att en person bestulit på sin telefon.

centrum_artikel

Strax före klockan 18 på söndagen larmades polis till Södergatan i Märsta där en person hade bestulits på sin telefon. Det finns inga uppgifter om att något föremål eller hot legat till grund för stölden. Därav rubriceras händelsen som stöld och inte rån. Det är oklart om det finns någon misstänkt för stölden, ingen var frihetsberövad enligt polisen under söndagskvällen.

mp_host_helsida
connys_helsida
2020_helsida
helsida_var2021

Askerson bemöter kritiken: (S) far med osanning

Politik Efter kritiken som Socialdemokraterna riktat mot Mattias Askerson för att på "eget bevåg" JO-anmält Migrationsverket talar han nu ut: - Socialdemokraterna far med osanning när de påstår att jag i samband med ärenden på föregående nämndsammanträde brutit mot kommunens regler eller att jag vid sammanträdet fick kritik för att ha gjort så. Det är ett mycket anmärkningsvärt agerande från Socialdemokraterna.

bostad_helsida
happyhomes_sommar2020
EXTRA

Hård kritik mot Askerson för JO-anmälan

Politik Sigtuna kommun JO-anmälde Migrationsverket för hanteringen kring nyanlända som slussas till kommunen, dock hävdar Socialdemokraterna att nämndordförande Mattias Askerson (M) inte kan agera själv i en anmälan.

dack-helsida
coronapandemin

Sju områden med lägre vaccinationstäckning

Notiser Vaccinationen mot covid-19 går vidare i kommunen och en vaccinbuss har satts in i veckan i Märsta där det är lägre andel vaccinerade.

defacto_helsida
centrum_helsida2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
nrh
bostad_outsider
dack-outsider
swedol_outsider
connys
mp-outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out