aftenbil_helsida
Foto: Mohammed Al Hamandani

Ställer in träffar men hjälper äldre istället

GGG ställer in sina aktiviteter och satsar istället på att erbjuda hjälp till de äldre.

swedol_artikel

Eftersom äldre är en av riskgrupperna för att drabbas hårt av Coronaviruset så har GGG valt att pausa sina evenemang som brukar locka många äldre till träffar och utflykter.
– På grund av den rådande pandemin har GGG dock beslutat att ställa in dessa träffar och utflykter, då riskgrupper – så som pensionärer – uppmanas hålla sig inomhus under dessa tider.

I samarbete med andra pensionärsföreningar i kommunen har GGG startat upp ett projekt där man kan hjälpa till med inköp och leverans av färdiglagad mat om man har behov. Eller om man har behov av att prata med någon så är man också tillgängliga. Man uppmanar också allmänhet att anmäla sig som volontär för att hjälpa de äldre i kommunen i denna tid av osäkerhet.

Du når GGG på tel 0793479584 eller 0763056240

busshållsplatsmordet

Polischefen om domen: Dubbel sorg

Nyheter Polischefen Christoffer Boman kommenterar måndagens dom mot 23-åringen: – Det är en dubbel sorg att samhället ska behöva tilldela en ung person ett livstidsstraff och att en ung man förlorat livet, säger han i ett uttalande.

mp-helsida

All post till kommunen blir digital

Nyheter Oavsett om du skriver brev eller inte så kommer all post till kommunen att digitaliseras: - Att digitalisera vår posthantering möjliggör en snabb och effektiv hantering av den inkommande posten till kommunen, säger Åsa Otterbjörk, IT och Digitaliseringschef, Sigtuna kommun.

2020_helsida
brobygget_night
defacto_helsida

Hyresgästföreningen larmar: Vill se fler hyresrätter

Politik Hyresgästföreningen kritiserar Kommunledningens ägardirektiv för SigtunaHem: - Det går inte att blunda för det faktum att många behöver och vill ha en hyresrätt, alla tusentals som står i kö visar tydligt det, uppger Hyresgästföreningen i Sigtuna via ordförande Hans Törnqvist.

speedy_vinter_helsida
vardcentral_helsida
coronapandemin

Testcenter öppnas på Arlanda

Notiser Ett testcenter för covid-19 öppnas på Arlanda på måndag: - Det är mycket positivt att vi nu kan erbjuda en efterfrågad och helt nödvändig service till våra resenärer och flygbolag. Testerna är viktiga inför återstarten av resandet, särskilt nu innan det digitala hälsopasset lanseras, säger Charlotte Ljunggren, direktör Marknad och kommersiell utveckling på Swedavia.

happyhomes_sommar2020
liber_sommar_helsida
centrum_helsida2020
budget2022

Budgeten klubbad: Oförändrad skattesats

Politik Budgeten för 2022 klubbades under torsdagen och innebär bland annat att skatten lämnas oförändrad.

connys_helsida

Nu avråds eldning

Notiser Med anledning av den kommande värmeböljan har Räddningsregion Mitt som omfattar Sigtuna kommun uppmanat boende att inte elda.

brobygget_day

Flex vuxna studerar gymnasiekurser

Nyheter Under våren studerade nästan 4000 kursdeltagare inom den kommunala vuxenutbildningen vilket är en ökning med drygt 70 procent jämfört med för ett år sedan enligt Sigtuna kommun.

helsida_var2021

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

rentawreck_outsider
centrum_sommar_out
nrh
connys
mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
aftenbil_outsider
brobygget_night_out
swedol_outsider
brobygget_day_out
speedy_vinter2020_outsider
ungsatsning-outsider
ridskola_2020_outsider
vardcentral_outsider