sap_kyrka_pan
Foto: Destination Sigtuna

Staden laddar för ny Hemestersommar

Sigtuna stad laddar för en ny rekordsommar med båt, golf och slottsbesök.

Nu är det officiellt sommarlov och med det även semester för många i Sverige. Sigtuna stad var välbesökt förra året och Destination Sigtuna förbereder sig för en ny rekordsommar. Nu lockar man mer med båtliv då det finns både turer till och från Sigtuna eller om man vill lägga till i stadens gästhamn som ligger centralt i staden med plats för tjugo båtar.

Kommunen och staden har även en del padelpanor att tillgå med en helt färsk som snart öppnar upp i Stadsängarna. När det gäller golf finns ett antal banor i Sigtuna med omnejd, i staden finns äventyrsgolf och på Harberget en ny discogolfbana.

Massor av andra hemestertips finns via Destination Sigtunas hemsida.

centrum_helsida2020
bildextra

Så var Märstakalaset

Nöjesnyheter Märstakalaset arrangerades på lördagen med bland annat Stage Academy som letade musiktalanger: - Det var en hektisk dag, men det är det värt när man får se så mycket ung talang. Artisttävlingen gick super och slutade i allsång och Klara Hammarström var också grym. Det var längesen jag hade en sån här dag, det var efterlängtat, säger Adam Jönssön, projektledare på Stage Academy

kyrka_helsida
Klickextra!

Mest klickat i augusti

Nöjesnyheter Har du missat någon stor nyhet på märsta.nu i augusti? Nu får du ny chans att läsa de viktigaste nyheterna den gånga månaden.

defacto_helsida
2020_helsida
kyrkoval_helsida
helsida_var2021
bostad_helsida
andersojag
mp_host_helsida
eldsjal-helsida
coronakrisen

Höjda avgifter kan leda til dyrare flyg- och godspriser

Kultur & Nöje Allt fler bolag återstartar på Arlanda och det kommer även in nya aktörer, men Transportstyrelsen tror att det kan bli högre biljettpriser i framtiden.

happyhomes_sommar2020
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

kyrka-outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
eldsjal-outsider
heat_out
mp-outsider
skordedag_out
sigtuna_vatten_outsider
bostad_outsider
andersojag_outsider
connys
centrum_sommar_out
nrh
kyrkoval_outsider