centrum_panorama2020
Foto: Rosersbergs IK/Kim Lindgren

Stabil seger för RIK mot Spånga

Rosersberg tog ny seger i Division 2 på söndagen mot AIK:s samarbetsklubb Spånga.

Efter en jämn första halvlek kunde Rosersbergs IK rycka tidigt i andra och man ledde med åtta mål med 20 minuter kvar att spela. Trots flertal utvisningar för Rosersberg sista tio så hade man kontroll på läget och vinner med 39-29. Kajsa Westberg Eriksson svarade för hela 11 av RIK:s mål, i övrigt kom varenda ombytt utespelare med i målprotokollet. Det var RIK:s andra raka seger och närmast blir det derby mot HK Ceres i Rosershallen.

happyhomes_2019
centrum_helsida2020

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

teatergrillen_helsida

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

connys_helsida
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

defacto_helsida

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

EXTRA

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Handboll Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

connys
nrh
teatergrillen_outsider