arlandagk_panorama
Foto: Rosersbergs IK/Kim Lindgren

Stabil seger för RIK mot Spånga

Rosersberg tog ny seger i Division 2 på söndagen mot AIK:s samarbetsklubb Spånga.

rosta_sigtuna2

Efter en jämn första halvlek kunde Rosersbergs IK rycka tidigt i andra och man ledde med åtta mål med 20 minuter kvar att spela. Trots flertal utvisningar för Rosersberg sista tio så hade man kontroll på läget och vinner med 39-29. Kajsa Westberg Eriksson svarade för hela 11 av RIK:s mål, i övrigt kom varenda ombytt utespelare med i målprotokollet. Det var RIK:s andra raka seger och närmast blir det derby mot HK Ceres i Rosershallen.

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

varfest_helsida
v_eu_helsida
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

happyhomes_2019
division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

bonava_maj_helsida
eu_sap
mp_eu
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

nationaldag_helsida
moderaternamaj
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

nationaldag_helsida

Wislander stannar i Skånela

Handboll Skånela har gjort klart med Veronica Wislander för kommande säsong: - Veronica Wislander har under de senaste säsongerna varit en nyckelspelare i vårt damlag och vi är mycket glada att hon förnyat kontraktet, kommenterar damansvarige Hasse Juslin.

sap_outsider_eu
mp_eu_outsider
ridskola2019_outsider
nationaldag_out
sh_oppet
sh_bovard_out
bonava_maj_outsider
oppning_outsider
nrh
rosta_sigtuna
connys
moderaterna_maj_outsider
v_eu
colorama_april
defacto_outsider
fme_outsider