defacto_panorama_mustasch

SSHL diplomeras av EU-parlmamentet

SSHL har diplomerats av Europaparlamentet till skolambassadör för EU.

Skolor och lärare från ett 40-tal kommuner runt om i landet diplomerades på fredagen till skolambassadörer för EU av Europaparlamentet. Enda skola som diplomerats i kommunen är SSHL, Sigtuna humanistiska. Uppdraget som skolambassadör innebär att skolan stöttar sina sina lärare i arbetet med att undervisa om EU och Europa.

greeknighthelsida
happyhomes_2019
Extra

uppdaterad Skjutning mot restaurang

Nyheter Ett område på Sätuna spärrades av för teknisk undersökning under dagen: - Det har hittats skotthål på en fasad, säger Anna Westberg vid Polisen ledningscentral.

fme_oktober
agy_oppethus

Fler skrivs in på Storboda

Nyheter Det är fullt på Kriminalvårdens anstalter i länet vilket gör att Storboda i Rosersberg utökat kapaciteten i enkelrum till dubbelrum.

ica_oktober
sigtunavatten_standard
defacto_mustach_helsida

Så hittar du rätt vinterdäck

Nyheter Det är snart 1:a december och då blir det lag på vinterdäck om vinterväglag råder: - Kör du utan vinterdäck och åker fast är böteslappen dryga 1200 kronor, berättar Jorge Castro, marknadschef på lokala ABS Wheels.

centrum_host_helsida

Bilbrand i Norrbacka

Blåljus En bil brann i Norrbacka under natten:- Det är någon form av tillgreppsförsök som ligger bakom, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

connys
colorama_april2
greeknight_outsider
nrh
agy_oppethus_outsider