defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Sprängningsarbete på E4:an igen

Trafiken på E4:an förbi Arlandastad kan återigen stoppas med anledning av sprängningar.

centrum_artikel

Sedan ett drygt år tillbaka pågår arbete med att skapa en tunnel mellan Arlandastads östra till västra del under E4:an. I somras pågick sprängningar som sedan slutfördes, nu meddelar Trafikverket att det ska sprängas igen, från och med vecka 42 kan sprängningar ske mellan måndag-torsdag vid 10-tiden och 14-tiden. I samband med det kommer trafiken att stängas av vilket kan orsaka köer till och från Märsta. Arbetet beräknas står klart 2021.

centrum_helsida2020
ridskola2020_helsida
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

sigtunastad_helsida
speedy_vinter_helsida
connys_helsida
EXTRA

SSHL upphör med högstadieverksamheten

Nyheter SSHL kommer att upphöra med åk 7-9 verksamheten för att istället satsa på att bli en renodlad gymnasieskola: - Samtliga elever som i dagsläget anmält sig till vår kö för grundskolan kommer att bli meddelade om skolans förändrade struktur via brev. Detsamma gäller även nuvarande elever samt alla elever som är antagna inför hösten 2021, skriver SSHL på sin hemsida.

dackskiftarna_helsida
vardcentral_helsida

Vill se kvällsöppen vårdcentral i Märsta

Politik I samband med att Riddarens Vårdcentral tvingades lägga ner så försvann även den enda kvällsöppna vårdcentralen i Märsta: - Det är nu viktigt att Region Stockholm kliver fram och tar sitt ansvar för att säkerställa en tillgänglig och god vård för sigtunaborna.

2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
sigtuna_vatten_outsider
sigtunastad_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
vardcentral_outsider
dackskiftarna_outsider
connys