moderaterna_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi

Sprängningsarbete på E4:an igen

Trafiken på E4:an förbi Arlandastad kan återigen stoppas med anledning av sprängningar.

Sedan ett drygt år tillbaka pågår arbete med att skapa en tunnel mellan Arlandastads östra till västra del under E4:an. I somras pågick sprängningar som sedan slutfördes, nu meddelar Trafikverket att det ska sprängas igen, från och med vecka 42 kan sprängningar ske mellan måndag-torsdag vid 10-tiden och 14-tiden. I samband med det kommer trafiken att stängas av vilket kan orsaka köer till och från Märsta. Arbetet beräknas står klart 2021.

marinan_helsida
centrum_sommar2022_helsida
mp_helsida_april
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

ewas_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

2020_helsida
liber_helsida

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

Gemensam skogsstrategi i länet

Nyheter Länsstyrelsen har antagit en gemensam strategi för skogar i länet: - Vi behöver göra skogen och dess betydelse och möjligheter mer känd. Det övergripande målet är att ha en livskraftig och varierad skogsnäring i länet, med hållbarhet och tillväxt i fokus, säger landshövding Sven-Erik Österberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
mp_outsider2022
centrum_sommar_outsider2022
marina_outsider
connys
nrh
ewas_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider