defacto_pan2020
Humbacken i Sigtuna har fortfarande snö, så här såg det ut under sportlovets första dag.

Sportlov – Detta kan du göra

Det är sportlovets första dag. Mycket är stängt som brukar vara populärt, som ishall, bad och Sportlovspalatset i Vikingahallen.

centrum_artikel

De kommunala anläggningarna håller stängt under sportlovet. Pinbackshallen är stängd för allmänheten, likaså Midgårdsbadet och det populära Sportlovspalatset som brukar finnas i Vikingahallen.

Istället är aktiviteterna av informell karaktär och kommunen samt Länsstyrelsen uppmanar kommuninvånare att hålla sig utomhus. Ung i Sigtuna har aktiviteter i Ungdomens hus och Valsta Fritidsgård.

Idrottsanläggningar finns dock öppna för spontanspel för den som önskar, exempelvis Prästängarna, Midgårdsvallen och Råbergsvallen. Det finns också en mängd utegym för unga att testa på. I Sigtuna finns det fortfarande snö i Humbacken för den som vill åka skidor eller pulka.

ridskola2020_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

sigtunastad_helsida
defacto_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

vardcentral_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
rentawreck_helsida
dackskiftarna_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

speedy_vinter_helsida
Moderaterna_helsida2021

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtunastad_outsider
moderaterna_sigtuna
dackskiftarna_outsider
connys
vardcentral_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
rentawreck_outsider