arlandagk_panorama
Slingan gick runt centrumFoto: Märsta Centrum
Depåfyllningen var populärFoto: Märsta Centrum
Vasaloppet i CentrumFoto: Märsta Centrum
Arlanda IBK visade upp innebandynFoto: Arlanda IBK
Deltagare från Arlanda IBKFoto: Arlanda IBK
Wings höll igång hockeyn.Foto: Wings

Sporthelg i Märsta Centrum

Märsta Centrum arrangerade en sporthelg med bland annat Barnens Vasalopp på söndagen.

centrum_pask

Under lördagen ställde olika föreningar upp med att skapa aktiviteter i Märsta Centrum. På söndagen var det sedan Barnens Vasalopp och ett hundratal barn passade på att åka spåret som Arlanda-Märsta Skidklubb hade ordnat med hjälp av Märsta Förenade som tog fram snön på torget.

defacto_helsida
valsta_utveckling
happyhomes_2019

Ebba vinner Årets kulturpris

Kulturnyheter I samband med Kultur- och fritdsnämndens sammanträde utsåg man också vinnare av Årets Kulturpris och Årets kulturstipendiat: - Det är med stor glädje som jag gratulerar årets pristagare. Den största belöningen för allt arbete de lägger ner tror jag är glädjen de känner genom att vara med i ett sammanhang och att förbättra sin förmåga, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

ica_pask

Sigtunakockar kan vinna internationell tävling

Nöjesnyheter Sigtunahöjden och Steningevik har med varsin kock på finalen av Copper Skillet i Toronto: - Vi är otroligt stolta över att vår destination har kockar i världsklass, säger Anna Lakmaker, VD på Destination Sigtuna, i ett pressmeddelande.

fme_helsida
1:a april

Rösta: Kommer du ihåg aprilskämten?

Nöjesnyheter 1:a april har märsta.nu en tradition om att skoja till det lite med företag, politker och kommun. Igår var det dags igen och skämtet om Pinbacksgallerian var uppskattat, men kommer du ihåg några av våra andra aprilskämt genom åren?

logistik_utbildning

Protester mot nedskärningar i Kulturskolan

Kulturnyheter För bara några dagar sedan startade en namninsamling för att bevara Bovärdarna på äldreboenden, nu har en ny insamling startats för att stoppa nedskärningar i Kulturskolan.

centrum_pask_helsida
Internationella kvinnodagen

Krog överraskade kvinnor med ros

Nöjesnyheter På Internationella kvinnodagen överraskade Magasinet sina kvinnliga gäster med en ros: - Vi vill givetvis vara med och uppmärksamma kvinnorna i kommunen idag, säger Magasinets ägare Christian Cederferm.

colorama_april2
fettisdagen

Semmeldagen slog rekord igen

Nöjesnyheter Semmeldagen innebar rekord på semlor igen hos Bistro Valvet i Sigtuna: - Vi har haft fullt upp sen tidig morgon, säger Abraham "Abbe" Gumussoy, ägare.

sigtunavatten_standard

Konsthall invigdes i Valsta

Kulturnyheter Valsta Simhall har öppnat upp som konsthallen &Konst: - Vi räknade in 86 personer av en mycket mixad publik, säger musei- och konstchef Ted Hesselbom.

fme_outsider
valsta_utveckling_2
sigtunavatten_outsider
colorama_april
defacto_outsider
sh_oppet
ridskola2019_outsider
bonava_outsider