midsommar
Brandkår på Idungatan med anledning av en spisbrand. Foto: Magnus Granhagen

Spisbrand i Valsta

Det brann på en spis i en lägenhet på Idungatan i Valsta vid klockan 14 på söndagen.

En person fick i sig rök i samband med spisbranden i en lägenhet på Idungatan under dagen. Räddningstjänsten hanterade branden men det är oklart om personen fått uppsöka sjukhus. Vid 16-tiden meddelade Storstockholms räddningscentral att ärendet är avslutat för deras del.

brf_englamarken
vuxenutbildning2

Trafikstrategin får vänta

Nyheter Kommunen avbryter arbetet med att ta fram en trafikstrategi, detta för att en ny översiktsplan kommer att tas fram under kommande mandatperiod.

februari
sportfiskebanner2
varen2018
bildextra!

Ymer äldreboende kvalitetssäkrat – som först i landet

Nyheter Ymer äldreboende har kvalitetssäkrats. Detta som första särskilda boendet i Sverige. – Både vi chefer och medarbetare är mycket stolta över vårt verifikat och det arbete vi genomfört här på Ymer för att nå dit, säger enhetschefen Iris Fichter von Eichwald.

EXTRA

uppdaterad Attacken mot sommarfritids: Uruselt

Politik Socialdemokraterna fortsätter kritisera den moderatledda kommunledningen för att Rävsta sommarfritids begränsas till bara vissa utvalda skolbarn: - Vill man som förälder försöka boka en eller flera av de 35 fria platserna som finns så kostar det 300 kr per barn. Socialdemokraterna har sedan länge beslutat om att skolan i Sigtuna ska vara helt kostnadsfri. Detta är uruselt, säger Marie Axelsson (S) oppositionsråd, i ett pressmeddelande.

valet2018

Besparingar att vänta 2019: Kan inte lova allt till alla

Politik Budgetramarna för 2019 behandlas just nu i kommunen och de första tecknen för kommande år är att det väntas nya besparingar:- Vi kommer även fortsättningsvis vara tvungna att göra tuffa prioriteringar. Detta gäller samtliga partier, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

comitini_banner
vuxentutbildning
val2018
objekt4
nfc_vinter
objekt3
outsider_moderat
sigtunavatten_standard
connys
veterankraft_standard
standard_ridskola
objekt2
Norra Redovisningshuset
outsider_defacto