defacto_pan
Mannen stal över 300 000 kronor och spelade bort dem på svartklubb.Foto: Riksbanken

Spelade bort dagskassor från kiosk

En 31-årig man som jobbade på en kiosk på Arlanda stal hela dagskassan istället för att banka den och har nu åtalats för grov stöld. Anledningen var att han skulle spela: - Jag spelar på allt möjligt som går att spela på, sa mannen i förhör.

Mannen som jobbade i kiosken skulle efter avslutat pass banka pengarna från dagskassan men istället stal han hela summan på drygt 300 000 kronor. Den 31-årige mannen som bor i Sigtuna erkänner brott och åtalas för grov stöd.

Spelade bort allt på svartklubb
I förhör uppgav mannen att han är spelmissbrukare och spelar på allt möjligt. Han visste om hur mycket pengar han stal. Pengarna spelade han sen bort på svart-casino som ligger i en källare i Stockholm. Han ångrar inte stölden utan säger att han är beroende och när man är beroende så svartnar det bara och man ser bara spel framför sig. Han vill gärna medverka i vård för spelmissbrukare. Efter att ha spelat 15-16 timmar i sträck lämnade han spelklubben helt pank och kunde inte ens köpa mat, har han sagt.

julbanner2
sigtuna_funkis
happy_homes_juli
EXTRA

Vinterkräksjukan slår till

Nyheter Det är kräksjuketider och på flera skolor i kommunen har barn insjuknat eller fått skickas hem mitt under pågående skoldag.

sportfiskebanner2
defacto_host2018
arlandamordet

Åklagare ville häkta för brott mitt griftefriden

Notiser Mannen som misstänks för mordet på Tess som hittades utanför Arlanda är fortsatt misstänkt men rätten anser inte att han ska häktas för brott mot griftefriden.

icavalsta_julbanner
lager_bilnet
fme_jul
EXTRA

Taxichaufför döms efter tillslag i mellandagarna

Nyheter Mitt i julfirandet slog polisen till mot två bilar, varav en taxi i Valsta. Tillslaget var en del av en spaning som polisen haft mot en knarkliga baserad i Västerort. Nio personer döms nu för inblandning i vad som visat sig vara en överlåtelse i Valsta.

objekt3
connys
nrh_lania
objekt2
sigtunavatten_standard
vanster_jul
colorama_vinter
outsider
komvuxq3_4
funkis_2
objekt4