centrum_tvaar
Mannen stal över 300 000 kronor och spelade bort dem på svartklubb.Foto: Riksbanken

Spelade bort dagskassor från kiosk

En 31-årig man som jobbade på en kiosk på Arlanda stal hela dagskassan istället för att banka den och har nu åtalats för grov stöld. Anledningen var att han skulle spela: - Jag spelar på allt möjligt som går att spela på, sa mannen i förhör.

centrum_tvaar

Mannen som jobbade i kiosken skulle efter avslutat pass banka pengarna från dagskassan men istället stal han hela summan på drygt 300 000 kronor. Den 31-årige mannen som bor i Sigtuna erkänner brott och åtalas för grov stöd.

Spelade bort allt på svartklubb
I förhör uppgav mannen att han är spelmissbrukare och spelar på allt möjligt. Han visste om hur mycket pengar han stal. Pengarna spelade han sen bort på svart-casino som ligger i en källare i Stockholm. Han ångrar inte stölden utan säger att han är beroende och när man är beroende så svartnar det bara och man ser bara spel framför sig. Han vill gärna medverka i vård för spelmissbrukare. Efter att ha spelat 15-16 timmar i sträck lämnade han spelklubben helt pank och kunde inte ens köpa mat, har han sagt.

sigtunavatten_standard
icavalsta_semlor
arlandagolf
ridskola_2019_helsida
defacto_helsida
connys
happyhomes_2019
lärarupproret

Trots lärarprotesterna: Vi har inte råd att satsa mer

Nyheter Responsen efter torsdagens lärarprotester lät inte vänta på sig, Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L) säger till Skolvärlden kommunen inte har råd att satsa mer.

bonava_helsida
karby_varme1
bonava_outsider
ridskola2019_outsider
sh_oppet
extravaganza_outsider
karby2
defacto_outsider