vardag_enklare
Mannen stal över 300 000 kronor och spelade bort dem på svartklubb.Foto: Riksbanken

Spelade bort dagskassor från kiosk

En 31-årig man som jobbade på en kiosk på Arlanda stal hela dagskassan istället för att banka den och har nu åtalats för grov stöld. Anledningen var att han skulle spela: - Jag spelar på allt möjligt som går att spela på, sa mannen i förhör.

banner_artikel

Mannen som jobbade i kiosken skulle efter avslutat pass banka pengarna från dagskassan men istället stal han hela summan på drygt 300 000 kronor. Den 31-årige mannen som bor i Sigtuna erkänner brott och åtalas för grov stöd.

Spelade bort allt på svartklubb
I förhör uppgav mannen att han är spelmissbrukare och spelar på allt möjligt. Han visste om hur mycket pengar han stal. Pengarna spelade han sen bort på svart-casino som ligger i en källare i Stockholm. Han ångrar inte stölden utan säger att han är beroende och när man är beroende så svartnar det bara och man ser bara spel framför sig. Han vill gärna medverka i vård för spelmissbrukare. Efter att ha spelat 15-16 timmar i sträck lämnade han spelklubben helt pank och kunde inte ens köpa mat, har han sagt.

februari
premiar_sportfiske
dackia_2018
nationaldag_sigtunakommun
clasohlson_robot
valet2018

uppdaterad (SD)-kritik mot att tillstånd i valrörelsen inte skickats in

Politik De största partierna Socialdemokraterna och Moderaterna har inte lyckats komma överens om förutsättningarna för valrörelsen och ingen tillståndsansökan har skickats in till polisen enligt Sverigedemokraterna: - Man har inte skött det alls. Ansökningarna har nu försenats beroende på de etablerade maktpartiernas totala misslyckande i ärendet, uppger Nils Persson, vice ordförande i Sverigedemokraterna i ett pressmeddelande.

Landstinget ska minska rester av läkemedel i Mälaren

Nyheter Varje gång i tar medicin så hamnar det rester från medicinen via vårt kiss och bajs i avlopp och sedan ut i sjöarna. Reningsverken kan inte ta bort alla ämnen helt. Därför har det införts en plan i Stockholms läns landsting som ska implementeras fram till 2021. På den finns en lista med 25 läkemedel som verkar hormonstörande, beteendestörande eller antibiotikaresistensutvecklande i miljön enligt ett pressmeddelande från Centerpartiet.

Äldre får trygghetslinje

Nyheter Äldre i kommunen kommer att få en ringlinje: - Många äldre känner oro för att ramla och bli liggande ensamma i flera dagar och vi är övertygade om att de skulle känna sig tryggare med trygghetsringning, säger Barbro Persson, en av initiativtagarna.

Var noga med badsäkerheten

Nyheter Sommarvärmen kom tidigt i år och snart börjar även Mälarens vatten bli varmt. Men se till att bada säkert uppmanar Brandkåren Attunda.

oppning_sportfiske2
outsider_defacto
val2018
vuxentutbildning
objekt3
barnnplattan
objekt4
sigtunavatten_standard
nfc_vinter
objekt2
standard_start
connys
standard_ridskola
Norra Redovisningshuset
outsider_moderat
veterankraft_standard