sportfiske_jubileum
Delar av styrelsen: Lena Hedman, Thorbjörn Stensson, Ingemar Hedman, Lill Sjöström.Foto: Insändarbild

Späckat program i Märsta kulturstuga

Märsta kulturförening firar tio år i år och under hösten har man laddat med ett späckat program i kulturstugan.

rosta_sigtuna2

Märsta Kulturförening firar tio år med verksamheten i Märsta kulturstuga i centrala Märsta. Sedan 2009 har man arrangerat utställningar, föredrag, musikevenemang och annat i den röda stugan i korsningen Södergatan/Stockholmsvägen. I oktober kommer man att hålla en samlingsutställning.

Märsta kulturförening hoppas att fler ska upptäcka deras verksamhet. Det blir ett späckat schema i höst med start 29:e september då jazzgruppen Tommy Larsson Quartet kommer på besök. 6:e oktober spelar Dilyar med DJ kurdisk och svensk folkmusik. Det finns den en butik med konsthantverk och fairtradeprodukter samt att det finns ett kafé med hembakat och nybryggt kaffe.

moderaternamaj
eu_sap
EXTRA

Anna Book flyttar till Suckunge

Nöjesnyheter Anna Book har flyttat till Suckunge norr om Märsta: - Vi känner alla att det är inte bara nyhetens behag och det är inte bara ett nytt hem utan vi har hittat hem, säger Anna till Aftonbladet.

mp_eu
bonava_maj_helsida
oppning_helsida
rosta_sigtuna2

Trädgårdmässa kommer till Steninge

Nöjesnyheter Trädgårdsmässan Trädgård och Uterum kommer till Steninge slottsby helgen 3-5 maj: - Platsen är helt perfekt med slottet, trädgården och den nyrenoverade Stenladan med sina butiker och restauranger, säger Peter Isaksson, arrangör av Trädgård och Uterum.

nationaldag_helsida
nationaldag_helsida
varfest_helsida

Ebba vinner Årets kulturpris

Kulturnyheter I samband med Kultur- och fritdsnämndens sammanträde utsåg man också vinnare av Årets Kulturpris och Årets kulturstipendiat: - Det är med stor glädje som jag gratulerar årets pristagare. Den största belöningen för allt arbete de lägger ner tror jag är glädjen de känner genom att vara med i ett sammanhang och att förbättra sin förmåga, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

colorama_april
bonava_maj_outsider
connys
defacto_outsider
fme_outsider
sh_oppet
nationaldag_out
oppning_outsider
ridskola2019_outsider
nrh
sh_bovard_out
sap_outsider_eu
v_eu
moderaterna_maj_outsider
rosta_sigtuna
mp_eu_outsider