moderat_sommar
Janne Wiklund, VD för Attuna Sot och VentFoto: Privat

Sotar-VD:n varnar för falska sotare

Lokala sotningsföretaget Attunda Sot och Vent varnar sedan en vecka tillbaka för en falsk sotare som utger sig att jobba för företaget.

centrum_artikel

I ett inlägg på facebook skriver Attunda Sot och Vent om att det åker runt en person som erbjuder ”billig sotning”. Personen ska också ha svarat att han jobbar för ”Janne Wiklund”, alltså VD:n för Attuna Sot och Vent.

Attunda Sot och Vent har dock ingen koppling till mannen som setts på bland annat Hasselvägen i Märsta. Företaget uppmanar personer som kommer i kontakt med mannen att polisanmäla händelsen. Attunda Sot och Sent poängterar att man alltid aviserar sina besök via post. Det är enbart Attunda Sot och Vent som får utföra sotning i Sigtuna kommun då detta anses vara myndighetsutövning.

connys_helsida
översiktsplanen 2021

Så kan framtidens kommun se ut

Nyheter Just nu kan man tycka till om den nya översikiktsplanen som kommunen ska ta fram. märsta.nu har djupdykt i vad kommuninvånare önskar sig.

Extra

Bil utsattes för stenkastning

Blåljus En bil utsattes under natten för stenkastning: - Det är en anmälan om skadegörelse mot bil upprättat, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

studeravidare_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020

Hyresgäster störs av renoveringar

Bostad Hemblas renoveringar medan hyresgäster bor kvar har kritiserats av hyresgästerna enligt Hem & Hyra. På Tingvallavägen ledde renoveringarna till att en hyresgäst som bodde i en överliggande lägenhet drabbades av stress och panikångest enligt tidningen.

sigtunahem_sokbostad
2020_helsida
brobygget_midgard_helsida
helsida_sommarlov
brobygget_helsida_valsta
ridskola_2020_outsider
brobygget_midgard_outsider
studeravidare_outsider
outsider_sommarlov
sigtuna_vatten_outsider
nrh
centrum_sommar_out
brobygget_outsider_valsta
swedol_outsider