moderaterna_riksdag
Sophie Sundström från Märsta vann en fitness tävling i MalmöFoto: Insändarbild

Sophie från Märsta vann Fitnesstävling

Sophie Sundström från Märsta vann fitnesstävlingen NPC under söndagen i Malmö.

centrum_artikel

Efter en hård träningsperiod plus strikt diet i tolv veckor ställde Sophie Sundström upp i fitnesstävlingen Better Bodies Challange. Hon ställde upp i klasserna senior och master 35+. Det blev guld i båda klasserna och märsta.nu når henne på tåget på väg hem från Malmö:
– Det är mycket planering för en fitnesstävling. Äta och träna på tidpunkter, så planering är a och o. Jag har kört morgoncardio varje morgon och sen tränat styrketräning på eftermiddagen eller kvällen.

happyhomes_sommar2020
2020_helsida
handbollsskola
defacto_helsida
mod_helsida
centrum_helsida2020

Världsberömd inom ljuddesign kommer till Märsta

Kulturnyheter Sounddesignern Eric Thorsell är nästa talare i Sigtuna World Voice i Kulturlänken: - Trots sin fantastiska meritlista gör Eric Thorsell mycket få offentliga framträdanden. Det är med stor glädje vi välkomnar honom till föreläsningsserien Sigtuna World Voice på Kulturlänken i Märsta den 25 november, säger Krister Persson, VD för Sigtuna Scen & Teater.

connys_helsida

Sigtuna får Romsk läsambassad

Kulturnyheter Sigtuna kommuns bibliotek har utsetts till romsk läsambassad: – Jag drömmer om bibliotek där minoriteten romer syns, hörs och känner sig trygga, säger läsambassadören Bagir Kwiek.

SVT kommer till Märsta

Kulturnyheter SVT kommer starta en redaktion i Märsta med start 2022: - SVT är hela Sveriges television och de nya redaktionerna ska bevaka det svenska samhället ur många olika perspektiv, säger SVT:s VD Hanna Stjärne

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_out
swedol_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
bergstrand_out_jan
sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider
connys