moderaterna_panorama
Sophie Sundström från Märsta vann en fitness tävling i MalmöFoto: Insändarbild

Sophie från Märsta vann Fitnesstävling

Sophie Sundström från Märsta vann fitnesstävlingen NPC under söndagen i Malmö.

Efter en hård träningsperiod plus strikt diet i tolv veckor ställde Sophie Sundström upp i fitnesstävlingen Better Bodies Challange. Hon ställde upp i klasserna senior och master 35+. Det blev guld i båda klasserna och märsta.nu når henne på tåget på väg hem från Malmö:
– Det är mycket planering för en fitnesstävling. Äta och träna på tidpunkter, så planering är a och o. Jag har kört morgoncardio varje morgon och sen tränat styrketräning på eftermiddagen eller kvällen.

marinan_helsida
centrum_sommar2022_helsida
liber_helsida
ewas_helsida
connys_helsida
mp_helsida_april

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

defacto_helsida

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Märstafolket Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

2020_helsida

Torgfest i Stadsängarna

Nöjesnyheter Sigtuna Stadsängar arrangerade torgfest under söndagen med vilket var välbesökt av både de nya stadsängsborna samt andra kommuninvånare.

Håller dansläger i sommar

Kulturnyheter Sigtuna Dansskola kommer i år för tredje året i rad att arrangera ett dansläger: - Under 6 dagar dansar vi och utforskar olika sätt att förhålla oss till musik och varandra, berättar Helena Gunnarsson på Sigtuna Dansskola.

Nu kommer Brobygget till Valsta torg

Kultur & Nöje Brobygget etableras även i Valsta torg: - Det är väldigt roligt att Brobygget – Sportis har kunnat dra igång under våren och det ska ha fungerat väldigt bra hittills med många deltagande barn vid varje tillfälle, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
mp_outsider2022
nrh
centrum_sommar_outsider2022
ewas_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
moderat_outsider