center_pan21
Sophie Sundström från Märsta vann en fitness tävling i MalmöFoto: Insändarbild

Sophie från Märsta vann Fitnesstävling

Sophie Sundström från Märsta vann fitnesstävlingen NPC under söndagen i Malmö.

centrum_artikel

Efter en hård träningsperiod plus strikt diet i tolv veckor ställde Sophie Sundström upp i fitnesstävlingen Better Bodies Challange. Hon ställde upp i klasserna senior och master 35+. Det blev guld i båda klasserna och märsta.nu når henne på tåget på väg hem från Malmö:
– Det är mycket planering för en fitnesstävling. Äta och träna på tidpunkter, så planering är a och o. Jag har kört morgoncardio varje morgon och sen tränat styrketräning på eftermiddagen eller kvällen.

dack-helsida

SVT kommer till Märsta

Kulturnyheter SVT kommer starta en redaktion i Märsta med start 2022: - SVT är hela Sveriges television och de nya redaktionerna ska bevaka det svenska samhället ur många olika perspektiv, säger SVT:s VD Hanna Stjärne

happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020

Sigtunabandet går på turné

Kultur & Nöje Sigtunabandet Nocean går på turné med sin musikalisk föreställning: - Innan Covid-19 ens fanns så började vi fundera på hur vi kunde tänka utanför boxen med vilka scener vi skulle spela på. Samt vilken riktning vi ville åt - så då landade vi i att vi ville göra filmisk metal med livekonserter på teaterscener, berättar sångerskan Hanna Olsson.

mp_host_helsida
bildextra

Så var Märstakalaset

Nöjesnyheter Märstakalaset arrangerades på lördagen med bland annat Stage Academy som letade musiktalanger: - Det var en hektisk dag, men det är det värt när man får se så mycket ung talang. Artisttävlingen gick super och slutade i allsång och Klara Hammarström var också grym. Det var längesen jag hade en sån här dag, det var efterlängtat, säger Adam Jönssön, projektledare på Stage Academy

bostad_helsida
Klickextra!

Mest klickat i augusti

Nöjesnyheter Har du missat någon stor nyhet på märsta.nu i augusti? Nu får du ny chans att läsa de viktigaste nyheterna den gånga månaden.

connys_helsida
helsida_var2021

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening