center_pan21

Sommarens vägarbeten i kommunen

Trafikverket genomför den del vägarbeten i sommar som påverkar kommunen.

Fyra vägarbeten kommer att påverka trafiken i kommunen under sommaren. Väg 263 är ett pågående projekt mellan ”Tullen” och Steningehöjden/Ölsta där det byggs en rondell. Arbetet beräknas pågå till i slutet av hösten/början vintern.

Men utöver det kommer Arlandaleden att asfalteras med start nästa vecka. Även väg 905 mellan Måby till Nybygget berörs. Båda dessa arbeten pågår fram till 13:e juni.

Väg 858 mellan Hargsbro och Skalmsta pågår sedan 11:e maj till och med 30/7. Får är det ledningsarbete som pågår med nedsatt hastighet till 39 km/h. PÅ väg 932 mellan Karby-Herresta pågår kabelarbete och vid ett stort antal tillfällen till och med 18/1 2022 kommer hastigheten sättas ner till 30 km/h. Arbetet uppges ha stor påverkan på trafiken i båda riktningar.

happyhomes_sommar2020

Så blir nya brandstationen

Nyheter Brandstationen kommer inom kort att resa sig upp över "Tullen": - Det har varit en lång process med kommun och arkitekter att ta göra materialval och välja färgsättning. Byggnaden gestaltas med murar runtomkring och kläs i sten föra att knyta an till stenkyrkor och liknande, säger Kenneth Bergqvist, projektchef för Brandkåren Attunda.

defacto_helsida
2020_helsida
helsida_var2021
andersojag

Här invigs IES Sigtuna

Nyheter Terminen må vara drygt en månad lång men på måndagen invigdes Internationella Engelska skolan officiellt: - Engelska skolan (IES) tillhör en av Sveriges bästa skolor och det är därför oerhört glädjande att jag och ordförande i barn- och ungdomsnämnden Pernilla Bergqvist fick möjligheten att närvara vid invigningen av den nya skolan i Sigtuna stadsängar, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

eldsjal-helsida
bostad_helsida
centrum_helsida2020
connys_helsida

Blottare från Märsta döms

Notiser En märstabo i 20-årsåldern döms för sexuellt ofredande för att han blottat sig för två kvinnor i Märsta samt onanerat utanför Väsby station.

mp_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
nrh
bostad_outsider
andersojag_outsider
eldsjal-outsider