bostadsformedling
Foto: Daniel Iskander

Sommaren kommer i helgen

Vi behöver inte vänta länge till på sommaren. Redan i helgen kan det bli meteorologisk sommar.

centrum_artikel

Den meteorologiska sommaren har kommit till Stockholm och väderstationen på Arlanda är med på listan över en plats som väntas nå meteorologisk sommar. Temperaturen ska enligt SMHI på söndagen nå ca 25 grader och i början på nästa vecka över 25. Förutom Sigtuna kommun är det Eskilstuna. Båstad, Lessebo, Hultsfred, Skövde, Norrtälje och Södertälje som väntas nå meteorologisk sommar. I samband med den för årstiden höga temperaturen har SMHI utfärdat en klass 1-varning med risk för gräsbränder.

connys_helsida
centrum_helsida2020
brobygget_midgard_helsida
översiktsplanen 2021

Så kan framtidens kommun se ut

Nyheter Just nu kan man tycka till om den nya översikiktsplanen som kommunen ska ta fram. märsta.nu har djupdykt i vad kommuninvånare önskar sig.

Extra

Bil utsattes för stenkastning

Blåljus En bil utsattes under natten för stenkastning: - Det är en anmälan om skadegörelse mot bil upprättat, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
studeravidare_helsida
brobygget_helsida_valsta

Hyresgäster störs av renoveringar

Bostad Hemblas renoveringar medan hyresgäster bor kvar har kritiserats av hyresgästerna enligt Hem & Hyra. På Tingvallavägen ledde renoveringarna till att en hyresgäst som bodde i en överliggande lägenhet drabbades av stress och panikångest enligt tidningen.

2020_helsida
sigtunahem_sokbostad
helsida_sommarlov
outsider_sommarlov
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
swedol_outsider
brobygget_outsider_valsta
brobygget_midgard_outsider