defacto_pan
Sofia Kou Aune i landslagsdressenFoto: Insändarbild/Rosersbergs IK
Sofia Kou Aune i RIK-tröjanFoto: Insändarbild/Rosersbergs IK

Sofia uttagen till landslaget

Sofia Kou Aune från Rosersbergs IK är uttagen till U-landslaget som ska spela Scand Iberico i Burlöv i slutet av november.

Sofia Kou Aune är uttagen i U-landslaget (F00/01), det meddelade förbundskapten Niklas Harris på fredagen. Sofia kom till RIK från Arbrå inför denna säsong och går tillvardags även på Arlandagymnasiet. Tidigare i höstas var jon även med på Svenska Handbollsförbundets riksläger i Halmstad. Inför Scand Iberico kommer Sverige att spela två träningsmatcher mot Danmark och därefter möta Portugal, Spanien och Norge i Burlöv.

EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

colorama_april2
sigtunavatten_standard
sbrf_helsida

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

ica_valsta_choklad
sommar

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

defacto_helsida
fme_helsida
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

sommar_centrum
logistik_sigtuna

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

defacto_outsider
nrh
sportfiske_sommar
sbrf_outsider
connys
fme_outsider
colorama_april