moderater-bokslut
Foto: Pressbild/SAS

Sodexo tar över drift av SAS Lounge

Sodexo har fått uppdrag av SAS att leda och driva deras tre SA Lounges på Arlanda.

centrum_artikel

Det handlar om tre lounger i Terminal 4 och 5. Sodexo kommer att ta över drifter 1:a februari 2020. Sedan tidigare driftar Sodexo lounger på andra länder och världsdelar. Totalt är det 5000 anställda runt om i världen inom Sodexos loungeverksamhet.

Menyn kommer att skapas utifrån det skandinaviska köket och är inriktat på ett miljövänligt arbetssätt.
– Som en sedan länge etablerad partner till SAS genom övrig service på flera andra flygplatser, ser vi fram emot att fortsätta utvecklingen av vårt partnerskap, säger Ulf Wretskog, CEO Corporate Services Nordics.

SAS igång med fler linjer

Näringsliv SAS meddelar att de går igång med fler linjer till utrikesdestinationer till och från Arlanda: I slutet av juni återupptar SAS trafiken från Stockholm till ett antal medelhavsdestinationer, skriver SAS i ett pressmeddelande.

speedy_helsida
studenten2020_helsida
sommarlov_helsida

WE blir Årets företag

Näringsliv WE Träning och Hälsa utses till Årets företag av Företagarna i Sigtuna kommun: Jonas Eriksson och Niklas Wikegård, Årets Företagare i Sigtuna, är värdiga vinnare som vågat göra nytt, satsar friskt och förbättrar hälsan i kommunen, säger Björn Petersson, ordförande Företagarna Sigtuna.

studeravidare_helsida

Märstabo utser e-handelsvinnare

Näringsliv Jorge Castro har valts in till juryn för Svenska SEO-priset: - Det känns fantastiskt att få tillhöra juryn och jag kommer att göra mitt bästa tillsammans med alla andra SEO experter för att ta fram vinnarna för 2020, säger Jorge Castro till märsta.nu

kcbygg_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
coronakrisen

Byggmax ger varslade nya jobb

Näringsliv Varslade personer inom hotellnäringen erbjuds jobb hos Byggmax: - Vi bryr oss om de människor som arbetar här och försöker göra vad vi kan för att lindra den smärta som kan uppstå när många blir av med sina jobb, säger Dieter Sand, VD på Arlandastad Holding, som är initiativtagare.

ridskola_2020_outsider
sommarlov_outsider
kcbygg_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
studeravidare_outsider
studenten2020_outsider
nrh