centrum_host
Foto: Pressbild/SAS

Sodexo tar över drift av SAS Lounge

Sodexo har fått uppdrag av SAS att leda och driva deras tre SA Lounges på Arlanda.

centrum_farsdag_artikel

Det handlar om tre lounger i Terminal 4 och 5. Sodexo kommer att ta över drifter 1:a februari 2020. Sedan tidigare driftar Sodexo lounger på andra länder och världsdelar. Totalt är det 5000 anställda runt om i världen inom Sodexos loungeverksamhet.

Menyn kommer att skapas utifrån det skandinaviska köket och är inriktat på ett miljövänligt arbetssätt.
– Som en sedan länge etablerad partner till SAS genom övrig service på flera andra flygplatser, ser vi fram emot att fortsätta utvecklingen av vårt partnerskap, säger Ulf Wretskog, CEO Corporate Services Nordics.

centrum_farsdag

ÖoB öppnade i Märsta

Nyöppnat ÖoB öppnade upp sin nya butik i Märsta på torsdagen: - Varuhuset i Märsta är vår 14:e etablering i Stockholm och 18:e i regionen, säger Fredrik Johanson, kommersiell chef på ÖoB, till Dagens Handel.

sigtunavatten_standard
ica_oktober

Ett år kvar till invigning av nya mässområdet

Näringsliv Bara ett år återstår till öppningen av Scandinavian XPO: - år ambition är att skapa en internationell mötesanläggning för hela Skandinavien och i förlängningen även Europa där olika aktörer kan mötas i olika syften och konstellationer, säger Dieter Sand, VD Arlandastad Holding.

happyhomes_2019
greeknighthelsida
fme_oktober
defacto_mustach_helsida

Barnens dag tillbaka i maj

Näringsliv Barnens dag arrangeras igen 2020 hos Märsta Förenade: -Våra åkerier och chaufförer har tydligt talat om att man åter vill ge alla barn möjligheten att se hur vi arbetar, säger Mikael Andersson, VD på Märsta Förenade.

Näringslivsgalan hålls i mars

Näringsliv Datumet för nästa års Näringslivsgala är spikat till 27:e mars nästa år: - Vi har över 5 000 fantastiska entreprenörer som bidrar till att skapa välfärd i vår kommun. Näringslivsgalan är vårt sätt att visa uppskattning, att lyfta företag och organisationer som har betytt mycket för tillväxten och utvecklingen i Sigtuna kommun och satt oss på kartan, säger Mathias Forsberg.

connys
greeknight_outsider
colorama_april2
nrh