defacto_pan
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Snyggare i Valsta

Efter att märsta.nu uppmärksammat problemet med cigarettfimpar i Valsta tog det två dagar sen var det mesta borta: - De var en snabb reaktion, det kom två man idag (torsdag) med spade och borste, även om dammsugare hade varit lämpligare, säger valstabon som hörde av sig till märsta.nu om problemet.

märsta.nu uppmärksammade problemet med cigarettfimpar i nya Valsta torg i veckan. En dag senare kom det personal från kommunen för att städa upp berättar valstabon som kontaktade märsta.nu om problemet. Enligt valstabon är det mesta borta, ca 75 procent, men det är en klart snyggare tillvaro nu menar han.

ica_oktober
defacto_helsida
fme_oktober

HSB startar försäljning i Sigtuna stadsängar

Bostad Nu startar försäljningen av BRF Silverskatten i Sigtuna stadsängar: - Sigtuna stadsängar, en helt ny stadsdel med målsättningen att vara Sveriges mest hållbara stadsdel, är ett mycket intressant område för oss, säger Catherina Fored vd på HSB Norra Storstockholm.

sigtunavatten_standard
EXTRA

(S) kräver att Brodin betalar tillbaka pengar

Politik Socialdemokraterna kräver att Landsbygdsrådets ordförande Gill Brodin (C) betalar tillbaka pengar som hon kvitterat ut för Landsbygdsrådet i år.

happyhomes_2019
defacto_outsider
nrh
colorama_april2
connys