defacto_pan2020
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Snyggare i Valsta

Efter att märsta.nu uppmärksammat problemet med cigarettfimpar i Valsta tog det två dagar sen var det mesta borta: - De var en snabb reaktion, det kom två man idag (torsdag) med spade och borste, även om dammsugare hade varit lämpligare, säger valstabon som hörde av sig till märsta.nu om problemet.

centrum_artikel

märsta.nu uppmärksammade problemet med cigarettfimpar i nya Valsta torg i veckan. En dag senare kom det personal från kommunen för att städa upp berättar valstabon som kontaktade märsta.nu om problemet. Enligt valstabon är det mesta borta, ca 75 procent, men det är en klart snyggare tillvaro nu menar han.

connys_helsida

Våren är här

Notiser Våren är nu officiellt här: - Nu kan vi konstatera att våren kom för sju dagar sedan, säger meteorolog Lisa Frost, till P4 Stockholm.

meko_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
centrum_helsida2020
ridskola2020_helsida
speedy_vinter_helsida
defacto_helsida

Därför var vattnet brunt i centrala Märsta

Nyheter Boende i centrala Märsta fick i morse brunt vatten ur kranarna: - Det missfärgade vattnet beror på att vi har underhållsspolat vattenledningarna i gatan, säger Håkan Stallman, chef för drift rörnät på Sigtuna Vatten och renhållning.

coronapandemin

Vädjar till stockholmare att stanna hemma

Politik Liberalerna i Region Stockholm uppmanar stockholmare att stanna hemma över sportlovet: - Vi längtar alla efter en normal vardag – och ett normalt sportlov. Men pandemin är ett överhängande hot, en tredje våg riskerar att drabba oss om vi inte håller ut och håller avstånd ett tag till. Därför är det viktigt att följa både tidigare och nya rekommendationer, säger Anna Starbrink (L), sjukvårdsregionrådet.

coronapandemin

Låg vaccinationstakt i Sigtuna

Nyheter I ett länsperspektiv hör Sigtuna kommun till en av de sämre kommunerna när det gäller vaccinationsgrad.

Tunnlar fräschas upp

Notiser Kommunen rustar upp tunlarna på gång- och cykelvägar under året. De kommer att målas om och få belysning.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider
meko_outsider
nrh
swedol_outsider