arlandagolf_pan_aug
Obs! Genrebild, föraren och fordonet på bilden har inget med artikeln att göra. Foto: Per Ottenström

Snöröjare körde rattfull på Arlanda

En snöröjare på Arlanda misstänks för rattfylleri efter att ha stoppats av polis inne på airside: - Han blåste positivt och misstänks för rattfylleri, det kunde ha hänt väldigt allvarliga saker då det var inne på flygplatsområdet, säger Håkan Larsson på Arlandapolisen, till Aftonbladet.

marstakalaset_artikel

Polisen fick tips om att utföra en kontroll inne bland snöröjarna efter tips om att en man luktat sprit skriver Aftonbladet. Insatsen genomfördes vid 21-tiden och mannen blåste positivt i sållningsinstrumentet, han är nu misstänkt för rattfylleri efter vidare undersökning på polisstationen.

I samband med att anmälan upprättades blev hans körkort även indraget. Han riskerar nu även sin ackreditering för att köra inne på Arlanda.
– Det är en trafikfara överallt när man kör rattfull, men det kan hända väldigt allvarliga saker när det är inne på området där alla flygplan lyfter och landar.

sigtunavatten_standard
arlanda_golf_juli

Polisen satsar på sänkt hastighet denna vecka

Nyheter Denna vecka kommer det att vara nationell trafiksäkerhetsvecka och polisen kommer främst vara utanför skolor: - Vi arbetar för att fler ska följa hastighetsgränserna genom att till exempel genomföra hastighetskontroller, säger Ursula Edström, trafikstrateg på Polisen.

ica_valsta_choklad
sommar
kontor_thaifong
happyhomes_2019
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter min son

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade 15-åringen som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan i ett reportage i Dagens Nyheter.

EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

marstakalas_helsida
defacto_helsida
colorama_april2
sportfiske_sommar
connys
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
nrh
defacto_outsider