arlandagk_panorama
Obs! Genrebild, föraren och fordonet på bilden har inget med artikeln att göra. Foto: Per Ottenström

Snöröjare körde rattfull på Arlanda

En snöröjare på Arlanda misstänks för rattfylleri efter att ha stoppats av polis inne på airside: - Han blåste positivt och misstänks för rattfylleri, det kunde ha hänt väldigt allvarliga saker då det var inne på flygplatsområdet, säger Håkan Larsson på Arlandapolisen, till Aftonbladet.

centrum_pask

Polisen fick tips om att utföra en kontroll inne bland snöröjarna efter tips om att en man luktat sprit skriver Aftonbladet. Insatsen genomfördes vid 21-tiden och mannen blåste positivt i sållningsinstrumentet, han är nu misstänkt för rattfylleri efter vidare undersökning på polisstationen.

I samband med att anmälan upprättades blev hans körkort även indraget. Han riskerar nu även sin ackreditering för att köra inne på Arlanda.
– Det är en trafikfara överallt när man kör rattfull, men det kan hända väldigt allvarliga saker när det är inne på området där alla flygplan lyfter och landar.

sigtunavatten_standard

Telenät stängs ner

Notiser Det gamla kopparnätet som Telia har håller på att stängas ner och 2020 är det delen i Sigtuna som berörs.

ica_pask
centrum_pask_helsida

Glad påsk

Notiser Vi på märsta.nu önskar alla våra läsare en glad påsk!

fme_helsida
defacto_helsida

Kommunens pressansvarige drabbades av blodpropp som 23-åring

Nyheter Sigtuna kommuns pressansvarige Anna Jernberg Carlsson fick blodpropp som 23-åring, nu vill hon uppmärksamma andra unga på att propp kan slå till när som helst: - Uteslut inte proppar för att du är i 20-årsåldern. Ju tidigare man upptäcker det, desto bättre hjälp kan man få, säger hon till Malou efter tio enligt Expressen.

bonava_helsida
valsta_utveckling

Valsta får kontaktcenter

Notiser Valsta Centrum får ett kontaktcenter som invigs efter påsk: - Vi flyttar ut delar av vår service från kommunhuset till platser som är närmare invånarna, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

happyhomes_2019
logistik_utbildning

Langby ny ordförande i SigtunaHem

Politik Erik Langby blir ny styrelseordförande i SigtunaHem efter Peter Kockum: - Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby i ett uttalande.

Ta det lugnt i påsktrafiken

Notiser Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

sigtunavatten_outsider
defacto_outsider
bonava_outsider
sh_oppet
fme_outsider
valsta_utveckling_2
colorama_april
ridskola2019_outsider