sommar

Snöpligt nederlag för Wings

Wings föll i andra omgången av Division 2 mot Göta Traneberg med 4-3 efter straffar.

Det såg kassaskåpssäkert ut i Pinbackshallen för Wings på tisdagskvällen då man ledde med 3-1 med fem minuter kvar att spela. Men med 4.03 kvar kom först reduceringen och när gästerna tryckte på för kvittering fick man utdelning med bara 12 sekunder kvar att spela. Förlängningen blev mållös men på straffar så tog Göta bonuspoängen inför 170 åskådare.

Mål Wings: Podzins, Jacobsson, Eriksson

EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

sommar
defacto_helsida
fme_helsida

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

sbrf_helsida
colorama_april2

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

sigtunavatten_standard
sommar_centrum
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

happyhomes_2019
logistik_sigtuna

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

sbrf_outsider
nrh
connys
fme_outsider
sportfiske_sommar
defacto_outsider
colorama_april