sportfiske_jubileum
Polis sökte efter snattare som sprang ifrån kontrollanternaFoto: MMS-Bild
En anmälan om stöld upprättadesFoto: MMS-Bild

Snattare sprang ifrån kontrollanter

Två snattare sprang ifrån kontrollanterna i en butik varpå polis fick kallas in för att söka efter dem.

rosta_sigtuna2

Polis syntes i centrala Märsta under eftermiddagen sedan två personer stulit i en butik och sprungit ifrån kontrollanterna. Polis sökte i Märsta efter dem och frågade även förbipasserande om de sett något misstänkt. Efter en kort stund ute i Märsta dal återvände polisen till butiken där det upprättades en anmälan om stöld. Ingen person hade gripits vid 15.40-tiden var beskedet från polisen.

eu-valet

Valet är igång

Politik Vallokalerna öppnade upp vid 8-tiden på söndagen: - Det är många poströster som kommit in, säger Torsten Cedervi, vallokalens ordförande i Prästängarna/S:t Per.

rosta_sigtuna2
nationaldag_helsida

Märstabo lurade bilägare

Notiser En märstabo döms för grovt bedrägeri sedan han lurat 18 målsäganden att sälja sina bilar via honom men betalade inte ut ersättningen till dem.

nationaldag_helsida
happyhomes_2019
EXTRA

Misshandel på skola

Blåljus Polis har upprättat en anmälan om misshandel och ofredande efter ett bråk på en skola i kommunen: - Det är minderåriga som är inblandade så jag kan inte uttala mig om vad som har hänt, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

Kvotflyktingar riskerar vräkning

Nyheter Kvotflyktingar som kommit till kommunen kommer nu att vräkas: - Kommunen har i grunden en skyldighet mot kvotflyktingar på samma sätt som alla andra invånare i form av stöd från socialtjänst, barnomsorg, skola, osv, uppger Anna Jernberg Carlsson, pressansvarig i kommunen.

v_eu_helsida
mp_eu
varfest_helsida
moderaternamaj
bonava_maj_helsida
sap_outsider_eu
oppning_outsider
fme_outsider
bonava_maj_outsider
defacto_outsider
sh_oppet
v_eu
nrh
mp_eu_outsider
sh_bovard_out
nationaldag_out
colorama_april
ridskola2019_outsider
connys
rosta_sigtuna
moderaterna_maj_outsider