vardag_enklare
Polis sökte efter snattare som sprang ifrån kontrollanternaFoto: MMS-Bild
En anmälan om stöld upprättadesFoto: MMS-Bild

Snattare sprang ifrån kontrollanter

Två snattare sprang ifrån kontrollanterna i en butik varpå polis fick kallas in för att söka efter dem.

banner_artikel

Polis syntes i centrala Märsta under eftermiddagen sedan två personer stulit i en butik och sprungit ifrån kontrollanterna. Polis sökte i Märsta efter dem och frågade även förbipasserande om de sett något misstänkt. Efter en kort stund ute i Märsta dal återvände polisen till butiken där det upprättades en anmälan om stöld. Ingen person hade gripits vid 15.40-tiden var beskedet från polisen.

clasohlson_robot
dackia_2018
vuxenutbildning2
februari
nationaldag_sigtunakommun
valet2018

uppdaterad (SD)-kritik mot att tillstånd i valrörelsen inte skickats in

Politik De största partierna Socialdemokraterna och Moderaterna har inte lyckats komma överens om förutsättningarna för valrörelsen och ingen tillståndsansökan har skickats in till polisen enligt Sverigedemokraterna: - Man har inte skött det alls. Ansökningarna har nu försenats beroende på de etablerade maktpartiernas totala misslyckande i ärendet, uppger Nils Persson, vice ordförande i Sverigedemokraterna i ett pressmeddelande.

Landstinget ska minska rester av läkemedel i Mälaren

Nyheter Varje gång i tar medicin så hamnar det rester från medicinen via vårt kiss och bajs i avlopp och sedan ut i sjöarna. Reningsverken kan inte ta bort alla ämnen helt. Därför har det införts en plan i Stockholms läns landsting som ska implementeras fram till 2021. På den finns en lista med 25 läkemedel som verkar hormonstörande, beteendestörande eller antibiotikaresistensutvecklande i miljön enligt ett pressmeddelande från Centerpartiet.

Äldre får trygghetslinje

Nyheter Äldre i kommunen kommer att få en ringlinje: - Många äldre känner oro för att ramla och bli liggande ensamma i flera dagar och vi är övertygade om att de skulle känna sig tryggare med trygghetsringning, säger Barbro Persson, en av initiativtagarna.

Var noga med badsäkerheten

Nyheter Sommarvärmen kom tidigt i år och snart börjar även Mälarens vatten bli varmt. Men se till att bada säkert uppmanar Brandkåren Attunda.

outsider_moderat
standard_ridskola
veterankraft_standard
outsider_defacto
Norra Redovisningshuset
standard_start
sigtunavatten_standard
objekt4
connys
objekt2
nfc_vinter
barnnplattan
oppning_sportfiske2
vuxentutbildning
val2018
objekt3