moderaterna_panorama
Åhlens nya lager i Rosersberg invigs under sommarenFoto: Pressbild

Snart invigs Åhlens nya lager

Åhlens kommer att inviga sitt nya lager inom de närmaste månaderna: - Vår helt nybyggda lagerlokal i Rosersberg stod klar vid årsskiftet. Därefter har det pågått ett intensivt arbete med att installera hela automationen och bygga stallaget, vilket har gått bra och nu är testerna i full gång, säger Sema Söderhäll, Chief Supply Chain Officer.

Inom de närmaste månaderna är det klart för start för Åhlens nya centrallager. Tills dess ska man ha hunnit flytta ut från Jordbro.
– Vi jobbar också med att sätta vår nya organisation och att rekrytera ny kompetens till nyckelroller som ska fortsätta utveckla morgondagens logistik tillsammans med oss. Vi börjar bli redo för uppstart och ser fram emot att komma igång, säger Sema Söderhäll, Chief Supply Chain Officer.

Åhlens investerar samtidigt i en robotiserad automationslösning av skytteltrafik för att möta ökade försäljningsvolymer och behov av effektivisering av lagerverksamhet för att tillgodose framtida kundbehov.
– Vår nya lagerlösning är integrerad med ett flöde för både varuhus och e-handel som gör att vi blir mer flexibla och effektiva i att driva båda dessa affärer. Vi ska skapa marknadens mest attraktiva kundupplevelse både för våra e-handels- och varuhuskunder, säger Sema Söderhäll, Chief Supply Chain Officer.

connys_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

centrum_sommar2022_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

liber_helsida
defacto_helsida
ewas_helsida
mp_helsida_april
marinan_helsida
2020_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ewas_outsider
marina_outsider
connys
nrh
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
mp_outsider2022