event_panorama
Foto: Genrebild/Swedavia

Snart är ett nytt resenärsrekord i hamn för Arlanda

November innebar att Arlanda passerade 22 miljoner resenärer och väntas under december för första gången passera 24 miljoner totalt för helåret 2016.

Hela nio procent ökade trafiken på Arlanda under november, utrikesresandet med 11 procent och inrikes med sju procent. Hittills i år har 22,8 miljoner rest via Arlanda, det är sex procent fler än på årets elva första månader 2015. Förra årets total stannade på 23,15 miljoner. Om Arlanda följer samma trend som tidigare i år så passerar man klart 24 miljoner totala resenärer för 2016.

connys_helsida

Sigtunabo startar Co-working-center

Näringsliv Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

defacto_helsida
social_helsida
helsida_sfs
ewas_helsida

Tre av fyra resenärer är tillbaka

Näringsliv Arlanda hade drygt 1,9 miljoner resenärer i juni vilket innebär att fyra av fem resenärer är tillbaka: - Vi har nu ett stabilare läge på Arlanda och en förbättrad kösituation till säkerhetskontrollen, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

pantamera_avc_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Norwegian ökar kraftigt i juni

Näringsliv Norwegian rapporterar en ökning i antalet resenärer till nästan 2 miljoner: - Jag är mycket glad över att vi genomfört nästan 100 procent av de cirka 400-450 dagliga flygningarna vi hade planerat i juni, säger Geir Karlsen, vd för Norwegian.

klart: Det blir strejk

Näringsliv SAS-piloterna och SAS har inte kommit överens och det blir därmed en strejk: - Vi beklagar djupt att våra kunder påverkas av denna strejk, den leder till förseningar och inställda flyg, säger Anko van der Werff, President & CEO på SAS.

mp_helsida_april

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

event_outsider
moderat_outsider
centrum_sommar_outsider2022
mp_outsider2022
nrh
outsider_social
sfs_out
pantamera_out
connys
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
ewas_outsider