defacto_panorama_mustasch
Foto: Genrebild/Swedavia

Snart är ett nytt resenärsrekord i hamn för Arlanda

November innebar att Arlanda passerade 22 miljoner resenärer och väntas under december för första gången passera 24 miljoner totalt för helåret 2016.

Hela nio procent ökade trafiken på Arlanda under november, utrikesresandet med 11 procent och inrikes med sju procent. Hittills i år har 22,8 miljoner rest via Arlanda, det är sex procent fler än på årets elva första månader 2015. Förra årets total stannade på 23,15 miljoner. Om Arlanda följer samma trend som tidigare i år så passerar man klart 24 miljoner totala resenärer för 2016.

greeknighthelsida

ÖoB öppnade i Märsta

Nyöppnat ÖoB öppnade upp sin nya butik i Märsta på torsdagen: - Varuhuset i Märsta är vår 14:e etablering i Stockholm och 18:e i regionen, säger Fredrik Johanson, kommersiell chef på ÖoB, till Dagens Handel.

ica_oktober
centrum_host_helsida

Ett år kvar till invigning av nya mässområdet

Näringsliv Bara ett år återstår till öppningen av Scandinavian XPO: - år ambition är att skapa en internationell mötesanläggning för hela Skandinavien och i förlängningen även Europa där olika aktörer kan mötas i olika syften och konstellationer, säger Dieter Sand, VD Arlandastad Holding.

sigtunavatten_standard
fme_oktober
happyhomes_2019
defacto_mustach_helsida

Barnens dag tillbaka i maj

Näringsliv Barnens dag arrangeras igen 2020 hos Märsta Förenade: -Våra åkerier och chaufförer har tydligt talat om att man åter vill ge alla barn möjligheten att se hur vi arbetar, säger Mikael Andersson, VD på Märsta Förenade.

Näringslivsgalan hålls i mars

Näringsliv Datumet för nästa års Näringslivsgala är spikat till 27:e mars nästa år: - Vi har över 5 000 fantastiska entreprenörer som bidrar till att skapa välfärd i vår kommun. Näringslivsgalan är vårt sätt att visa uppskattning, att lyfta företag och organisationer som har betytt mycket för tillväxten och utvecklingen i Sigtuna kommun och satt oss på kartan, säger Mathias Forsberg.

nrh
greeknight_outsider
connys
colorama_april2