defacto_pan2020
Foto: Genrebild/Swedavia

Snart är ett nytt resenärsrekord i hamn för Arlanda

November innebar att Arlanda passerade 22 miljoner resenärer och väntas under december för första gången passera 24 miljoner totalt för helåret 2016.

centrum_artikel

Hela nio procent ökade trafiken på Arlanda under november, utrikesresandet med 11 procent och inrikes med sju procent. Hittills i år har 22,8 miljoner rest via Arlanda, det är sex procent fler än på årets elva första månader 2015. Förra årets total stannade på 23,15 miljoner. Om Arlanda följer samma trend som tidigare i år så passerar man klart 24 miljoner totala resenärer för 2016.

studeravidare_helsida
kcbygg_helsida
sommarlov_helsida

WE blir Årets företag

Näringsliv WE Träning och Hälsa utses till Årets företag av Företagarna i Sigtuna kommun: Jonas Eriksson och Niklas Wikegård, Årets Företagare i Sigtuna, är värdiga vinnare som vågat göra nytt, satsar friskt och förbättrar hälsan i kommunen, säger Björn Petersson, ordförande Företagarna Sigtuna.

studenten2020_helsida

Märstabo utser e-handelsvinnare

Näringsliv Jorge Castro har valts in till juryn för Svenska SEO-priset: - Det känns fantastiskt att få tillhöra juryn och jag kommer att göra mitt bästa tillsammans med alla andra SEO experter för att ta fram vinnarna för 2020, säger Jorge Castro till märsta.nu

defacto_helsida
speedy_helsida
connys_helsida
coronakrisen

Byggmax ger varslade nya jobb

Näringsliv Varslade personer inom hotellnäringen erbjuds jobb hos Byggmax: - Vi bryr oss om de människor som arbetar här och försöker göra vad vi kan för att lindra den smärta som kan uppstå när många blir av med sina jobb, säger Dieter Sand, VD på Arlandastad Holding, som är initiativtagare.

coronaviruset

Fortsatt högtryck för märsta.nu

Näringsliv märsta.nu besöktes på nytt av fler läsare än en vanlig månad och de coronarelaterade nyheterna lockade: - Vi ser fortfarande ett stort behov av lokala nyheter om krisen som vår kommun är mitt inne i, säger Daniel Iskandar, chefredaktör.

studeravidare_outsider
kcbygg_outsider
sommarlov_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
studenten2020_outsider
swedol_outsider