budget_panorama

Smittan ökar i alla åldrar

Smittan av covid-19 är ökar utan avmattning och förekommer i alla åldrar enligt ett pressmeddelande från Region Stockholm.

fraga_liberalerna

Mellan 23-27 oktober konstaterades 1678 nya fall av covid-19 i regionen. Siffrorna för vecka 43 i Sigtuna kommun kommer först på torsdag eftermiddag. Men Region Stockholm konstaterar att det ökar för mycket, för fort.
– Det ökade antalet fall gör att det är större risk att fler blir allvarligt sjuka och därmed hamnar på sjukhus, och högre risk för fler på intensiven och till slut dör. Dit vill vi inte, uppger smittskyddsläkare Maria Rotzén Östlund för SVT Stockholm.

8491 antikroppstester genomfördes förra veckan där 20,6 visade på ett positivt svar, det är en markant ökning jämfört med vecka 42. Det finns tider om man vill testa sig för pågående infektion men det förekommer köer. Regionen uppmanar till att man fortsätter hålla avstånd till andra människor, att tvätta händerna ofta och stanna hemma om man är sjuk.

meko_helsida
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
kristina_helsida
manskold_helsida
helsida

Lurade COOP på 36 000 kronor

Notiser En man döms för omfattande bedrägeri som skett på flera platser i landet, bland annat lurades COOP i Märsta på varor för 36 000 kronor.

julen_helsida
connys_helsida
kkdk_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
speedy_vinter_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

speedy_vinter2020_outsider
outsider
kristina_outsider
kkdk_outsider
swedol_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
julen_outsider
budget_outsider
meko_outsider
sigtuna_vatten_outsider
manskold_outsider