defacto_pan2020
Foto: Daniel Iskander

SMHI varnar för hög temperatur och risk för skogsbrand

Nu varnar SMHI för höga temperaturer och risk för skogsbrand

centrum_artikel

SMHI utfärdade på fredagsförmiddagen en Klass 1-varning för mycket höga temperaturer, det väntas bli över 30 grader tre dagar i rad, alltså till och med söndag.

Temperaturen innebär en ökad påfrestning på kroppen vilket kan ge problem för fram för allt riskgrupper enligt SMHI. Om temperaturen väntas överstiga 30 grader fem dagar i rad så kommer SMHI att uppgradera varningen.

Så klarar du värmen

defacto_helsida
mordet i rävsta

Tredje mordet på ett halvår

Nyheter Lokalpolisområdeschef Christoffer Bohman kommenterade på måndagskvällen det tredje mordet i kommunen inom loppet av ett halvår: - Jag har full förståelse för att händelserna i natt och under den senaste tiden skakar om samhället, sa han till SVT Stockholm.

2020_helsida
branden på SSHL

Sista delarna av aulan rivs

Nyheter Under eftermiddagen pågick eftersläckning och rivning av aulan i SSHL: - Vi är många som sörjer den vackra byggnaden, som varit en symbol och viktig samlingslokal för skolan i alla år. Tack för allt stöd som har flödat in under dagen, skriver SSHL i ett uttalande.

ridskola2020_helsida
meko_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020

Våren är här

Notiser Våren är nu officiellt här: - Nu kan vi konstatera att våren kom för sju dagar sedan, säger meteorolog Lisa Frost, till P4 Stockholm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
meko_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
nrh