sommar
Foto: Daniel Iskander

SMHI varnar för hög temperatur och risk för skogsbrand

Nu varnar SMHI för höga temperaturer och risk för skogsbrand

marstakalaset_artikel

SMHI utfärdade på fredagsförmiddagen en Klass 1-varning för mycket höga temperaturer, det väntas bli över 30 grader tre dagar i rad, alltså till och med söndag.

Temperaturen innebär en ökad påfrestning på kroppen vilket kan ge problem för fram för allt riskgrupper enligt SMHI. Om temperaturen väntas överstiga 30 grader fem dagar i rad så kommer SMHI att uppgradera varningen.

Så klarar du värmen

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

colorama_april2
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

defacto_helsida
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
sommar
marstakalas_helsida

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

sommar_centrum
kontor_thaifong
arlanda_golf_juli
connys
sportfiske_sommar
defacto_outsider
colorama_april
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh