moderater_pan_sommar
Foto: Pressbild

Smashmallows släpper nytt

Lokala bandet Smashmallows släpper nytt: - Vi vill med albumet visa på mörkret inom oss, men även på det hopp som finns i världen, säger Henrik Naglitch.

centrum_artikel

Smashmallows består av bröderna Peter och Henrik Naglitch samt Robert Bodeäng. Samtliga från Sigtuna kommun. Det är ett melodisk neo-progband som inspireras av klassisk hårdrock och moderna keybordbaserade och låtorienterade band. Henrik är sångare och basist samt bidrar med keyboards, Peter spelar gitarr och Robert trummor. Under den rådande pandemin har de fått ställa om från publikspelningar till digitala plattformar. Bandet har haft tiotusentals streams från hela världen och har nu byggt upp följare som stadigt växer.

Det nya albumet finns på på bland annat spotify och är ett klassiskt temaalbum med en sammanhängande berättelse som tar en genom en persons liv. Toppar, dalar, depression, miljöförstöringar, krigshot och kapitalism behandlas.
– Vi vill med albumet visa på mörkret inom oss, men även på det hopp som finns i världen, säger Henrik Naglitch.

2020_helsida

SVT kommer till Märsta

Kulturnyheter SVT kommer starta en redaktion i Märsta med start 2022: - SVT är hela Sveriges television och de nya redaktionerna ska bevaka det svenska samhället ur många olika perspektiv, säger SVT:s VD Hanna Stjärne

bostad_helsida
helsida_var2021
centrum_helsida2020
connys_helsida
defacto_helsida

Sigtunabandet går på turné

Kultur & Nöje Sigtunabandet Nocean går på turné med sin musikalisk föreställning: - Innan Covid-19 ens fanns så började vi fundera på hur vi kunde tänka utanför boxen med vilka scener vi skulle spela på. Samt vilken riktning vi ville åt - så då landade vi i att vi ville göra filmisk metal med livekonserter på teaterscener, berättar sångerskan Hanna Olsson.

dack-helsida
bildextra

Så var Märstakalaset

Nöjesnyheter Märstakalaset arrangerades på lördagen med bland annat Stage Academy som letade musiktalanger: - Det var en hektisk dag, men det är det värt när man får se så mycket ung talang. Artisttävlingen gick super och slutade i allsång och Klara Hammarström var också grym. Det var längesen jag hade en sån här dag, det var efterlängtat, säger Adam Jönssön, projektledare på Stage Academy

mp_host_helsida
Klickextra!

Mest klickat i augusti

Nöjesnyheter Har du missat någon stor nyhet på märsta.nu i augusti? Nu får du ny chans att läsa de viktigaste nyheterna den gånga månaden.

happyhomes_sommar2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp-outsider
bostad_outsider
connys
dack-outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider