defacto_pan2020
Foto: Pressbild

Smashmallows släpper nytt

Lokala bandet Smashmallows släpper nytt: - Vi vill med albumet visa på mörkret inom oss, men även på det hopp som finns i världen, säger Henrik Naglitch.

centrum_artikel

Smashmallows består av bröderna Peter och Henrik Naglitch samt Robert Bodeäng. Samtliga från Sigtuna kommun. Det är ett melodisk neo-progband som inspireras av klassisk hårdrock och moderna keybordbaserade och låtorienterade band. Henrik är sångare och basist samt bidrar med keyboards, Peter spelar gitarr och Robert trummor. Under den rådande pandemin har de fått ställa om från publikspelningar till digitala plattformar. Bandet har haft tiotusentals streams från hela världen och har nu byggt upp följare som stadigt växer.

Det nya albumet finns på på bland annat spotify och är ett klassiskt temaalbum med en sammanhängande berättelse som tar en genom en persons liv. Toppar, dalar, depression, miljöförstöringar, krigshot och kapitalism behandlas.
– Vi vill med albumet visa på mörkret inom oss, men även på det hopp som finns i världen, säger Henrik Naglitch.

valsta bibliotek

Klart: Mimers källa blir mötesplats

Kulturnyheter Det är nu klart att Mimers källa som tidigare var bland annat bibliotek blir en mötesplats för valstaborna: - Nu gör vi om och gör rätt och i och med bredden på utbud hoppas vi fylla lokalerna och Valsta centrum med besökare, säger Lars Björling (SfS), ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

sigtunastad_helsida
2020_helsida
ridskola2020_helsida
happyhomes_sommar2020
rentawreck_helsida
connys_helsida
Moderaterna_helsida2021
dackskiftarna_helsida
vardcentral_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
speedy_vinter_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

vardcentral_outsider
sigtunastad_outsider
connys
dackskiftarna_outsider
speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
moderaterna_sigtuna
rentawreck_outsider