moderaterna_panorama
Här fångar en vidbobo när det smäller från British Airways-planetFoto: Insändarbild

Smällar från flygplan över Vidbo

Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

Vid 20-tiden lyfte ett plan från British Airways mot London. Men kort efter start small det till, flera boende kring startbanan som märsta.nu varit i kontakt med vittnar om smällar och eld från motorn. Planet flög västerut men söder om Enköping cirkulerade man en stund och sedan vände man tillbaka till Arlanda.
– Ett British Airways-plan (BA 783) från Stockholm till London hade en indikation på ett tekniskt fel och återvände därför och landade på Arlanda. Det var en normal landning och man landade utan problem vid kl. 22:45 igår kväll, uppger Peter Wärring vid Swedavias Presstjänst.

Extra

Vapenlarm i Sigtuna

Blåljus Polis larmades till Sigtuna under tisdagseftermiddagen med anledning av att man sett en personer med vapenliknande föremål i en bil.

connys_helsida
2020_helsida
ewas_helsida
sommar i sigtuna kommun

Så varmt är det i baden

Nyheter Det råder värmebölja i kommunen och för den som funderar på ett svalkande dopp så finns det gott om strandbad.

Hundens vecka i Märsta

Notiser Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

defacto_helsida
marinan_helsida

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

liber_helsida
mp_helsida_april
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ewas_outsider
mp_outsider2022
moderat_outsider
marina_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider