sap_pan
Nathalie Eklund efter guldet i tempoFoto: Tomas Larsson/SCF

SMACK-cyklist dominerade på SM

Nathalie Eklund från SMACK vann SM i tempo den gångna helgen.

Nathalie Eklund ville inte ens tävla tills för någon vecka sedan, sen begav hon sig till Portugal med ett spanskt team och vann etapplopp där. Det följdes upp med SM-guld i tempo i Björklinge.
– Ja, jag hade haft så mycket problem under våren; med sjukdomar i flera omgångar, småskavanker och så när jag har varit på väg mot något skapligt har materialet strulat. Jag har liksom aldrig fått till det och innan etapploppet i Portugal så grät jag i telefonen och sa att jag inte ville åka ner och köra. Mina lagkamrater övertalade mig. De sa att jag behövdes för laget – och det är jag ju glad för i dag, säger Nathalie Eklund i ett pressmeddelande.

social_helsida
helsida_sfs
defacto_helsida
connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida
kso_helsida

Mountainbikeklubb får banmärkning nedriven

Sport Sigtuna Mountainbike märker upp banor i skogarna sedan man fått tillstånd av markägarna, men någon plockar ner märkningen: - Det är någon som leker skogspolis, säger Björn Ertzgaard, en av medlemmarna i föreningen.

pantamera_avc_helsida
mp_helsida_april

Klart för SMACK-rundan

Sport Traditionella SMACK-rundan närmar sig och Sigtuna Märsta Cykelklubb är redo för start: - Man kan fortfarande anmäla sig, säger Stefan Lagerkvist på SMACK.

SMACK arrangerar internationellt paracykellopp

Sport Sigtuna Märsta Arlanda Cykelklubb kommer på söndag att arrangera en internationell cykeltävling inom paracykel: - Det är historiskt för oss att som första klubb få arrangera en internationell paracykeltävling i Sverige, säger Håkan Jonsson, tävlingsansvarig SMACK.

Dags för SMACK-Rundan på söndag

Sport Nu på söndag är det dags för SMACK-Rundan som går i kommunen: - Vi har som tidigare år olika distanser att välja på allt från 40km till 120km, berättar Stefan Lagerqvist på SMACK.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
outsider_social
moderat_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
mp_outsider2022
connys
kso-duell_out
swedol_outsider
sfs_out
nrh