moderaterna_riksdag
Foto: Pressbild/Arlandastad Holding

SM i duathlon till Arlandastad

SM i duathlon arrangeras av Väsby SS Triathlon i Arlandastad testtrack till våren.

centrum_artikel

Som en del av SM i Triathlon kommer en duathlon deltävling att arrangeras på Arlandastad testtrack 1:a maj. Det är Väsby SS Triathlon som står för arrangemanget. Tävlingen innebär att man springer 5 kilometer, cyklar 20 och sen avslutar med löpning 2,5 km.
– Vi ser fram emot att utveckla tävlingen och göra duathlontävlingen till en fest att fira att tävlingssäsongen startar den 1 maj 2022. Det kommer bli sprintdistans och drafting i alla klasser, säger Nikklas Jorme tävlingsledare Arlandastad Duathlon.

 

centrum_helsida2020

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

mod_helsida
handbollsskola

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

defacto_helsida
connys_helsida
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
centrum_sommar_out
swedol_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider