moderat_jul_nyar
Ebba Lindbergsson högst upp på pallen efter SM förra helgen.Foto: Insändarbild
Mira NordellFoto: Insändarbild

SM-Guld till sigtunaryttare

Ebba Lindbergsson vann förra veckan SM-Guld vid Ponny-SM. Även Mira Nordell fick kliva högst upp på pallen på tävlingarna i Malmö.

Ebba Lindbergsson från Sigtuna vann guld vid Ponny-SM där hon tävlade med sina två ponnisar. Hon vann med Munsboro Yellow Sun i Inverkansridning och kom sjua på Munsboro Cross i finalen.

Det var inte bara Ebba från Sigtuna som tog ett guld vid tävlingarna. Mira Nordell från SBRF tog hem vinsten i SM Childrens B-final. Mira red som liten på Sigtuna Ridskola och har nu sin häst uppstallad på Helgestabodarna samt att hon tränar där.

oppethus_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
happyhomes_50

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

centrum_helsida2020

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

teatergrillen_helsida
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

nrh
connys
teatergrillen_outsider
oppethus_outsider