centrum_host
Ebba Lindbergsson högst upp på pallen efter SM förra helgen.Foto: Insändarbild
Mira NordellFoto: Insändarbild

SM-Guld till sigtunaryttare

Ebba Lindbergsson vann förra veckan SM-Guld vid Ponny-SM. Även Mira Nordell fick kliva högst upp på pallen på tävlingarna i Malmö.

centrum_farsdag_artikel

Ebba Lindbergsson från Sigtuna vann guld vid Ponny-SM där hon tävlade med sina två ponnisar. Hon vann med Munsboro Yellow Sun i Inverkansridning och kom sjua på Munsboro Cross i finalen.

Det var inte bara Ebba från Sigtuna som tog ett guld vid tävlingarna. Mira Nordell från SBRF tog hem vinsten i SM Childrens B-final. Mira red som liten på Sigtuna Ridskola och har nu sin häst uppstallad på Helgestabodarna samt att hon tränar där.

ica_oktober
centrum_farsdag
defacto_mustach_helsida
fme_oktober
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
greeknighthelsida
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

damallsvenskan

Tung första fällde Skånela

Handboll Skånela var inte riktigt med från start i målprotokollet mot Tyresö. Fram för allt slarvade man lite väl ofta i offensiven vilket gav Tyresö chans att kontra på. Gästerna ledde med 16-11 i första. I andra rycker Skånela upp sig och leder med 22-20 inför de sista tio minuterna, men sista tio vinner Tyresös md 6-2 och matchen med 26-24.

greeknight_outsider
colorama_april2
connys
nrh