center_pan21
William Karlsson och hans Vegas är utslagna. Bild från presskonferensen efter 2-3 mor MontrealFoto: NHL/Skärmdump

Slutspelat för William trots stormatchen

Wingsfostrade William Karlssons insats i slutspelet och i match sex mot Montreal räckte inte, hans Vegas åkte ut tidigt i morse: - Vi spelar för att vinna, sa en fåordig William efter matchen till NHL.com

centrum_artikel

William Karlsson har varit en av Vegas bästa spelare i slutspelet. Natten mot midsommar stod hans Vegas med ryggen mot väggen, en förlust innebar att det var färdigspelat. Karlsson svarade för en fantastisk insats över hela banan, offensivt och defensivt. Framåt levererade han två assists under sina nästan 19 minuters speltid. Men redan 1.39 in i övertid kom avgörandet för hemmalaget Montreal som därmed skickade William på sommarlov.

William kan i alla fall hålla huvudet högt då han var en av få i Vegas som producerade framåt, lagets stjärnor har kritiserats för bristen på mål. För Williams del blev det 4 mål och 12 assist i slutspelet samtidigt som han var +10 i målskillnad. Under säsongen blev det 39 poäng.

Sommarlov innebär att William för första gången sen 2019 åker hem till Sverige. Han har friat till sin flickvän Emmy Ferguson och planerar för bröllop som kanske sker i sigtunaområdet närmaste veckorna. Sedan några år tillbaka har William lämnat Märsta för bostad i Stockholm. Men rötterna från Märsta glömmer han inte enligt en intervju med märsta.nu från några år tillbaka.

Karlsson var av förklarliga skäl tyngd efter matchen när han satte sig och skulle svara på medias frågor. Det var med tunga ord han gav sin syn på uttåget:
– Vi spelar för att vinna, det är vad som motiverar oss. Vi tränar hårt på sommaren, varje dag för att det ska vara värt. Jag vet att hela gruppen också vill vinna, sa Karlsson.

centrum_helsida2020
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

mp_host_helsida
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
helsida_var2021
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

connys_helsida
2020_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

vaccin
division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

bostad_helsida
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

dack-helsida

Sarenbrant tillbaka i moderklubben

Handboll Filippa Sarenbrant är tillbaka i moderklubben efter några år på vift: - Skånela är verkligen hemma för mig och det känns roligt att få vara en del av det igen, säger hon.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider
swedol_outsider
dack-outsider
nrh
centrum_sommar_out
vaccin-outsider
bostad_outsider