arlandagk_panorama
Foto: Sigtuna OK

Slottsprinten flyttar in i Sigtuna

Sigtuna OK arrangerar Slottsprinten 9/6 i Sigtuna.

sportlov_centrum

Slottsprinten har tidigare år varit på Wenngarn eller centrala Sigtuna. Nu kommer start och mål beläggas till S:t Olofs skola meddelar Sigtuna Orienteringsklubb. Tävlingsbanorna kommer till stor del att gå i skogsområdet Harbacken men även i stadsmiljö och runt Sigtuna Fritidscenter. Första start kommer att ske vid 10-tiden med mål ca kl. 12. Stafetten startar kl. 13.30 och 15. Sigtuna OK välkomnar både publik och den som kanske vill delta och testa på. Tävlingen är öppen för alla från åtta år och den äldsta deltagaren väntas vara runt 80 år.

”Chippen” förlänger med Skånela

Handboll Skånelas damtränare Fredrik "Chippen" Söderberg förlänger med klubben: - Vi är mycket glada att Chippen stannar i Skånela IF. För oss är kontinuitet och långsiktighet viktigt, säger Hasse Jusslin, damansvarig i klubben.

icavalsta_semlor
connys
sigtunavatten_standard

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

sportlov2019
arlandagolf

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

happyhomes_2019
defacto_helsida
banner_trerosor
ridskola_2019_helsida

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

ridskola2019_outsider
nrh
extravaganza_outsider