defacto_panorama
Foto: Sigtuna OK

Slottsprinten flyttar in i Sigtuna

Sigtuna OK arrangerar Slottsprinten 9/6 i Sigtuna.

Slottsprinten har tidigare år varit på Wenngarn eller centrala Sigtuna. Nu kommer start och mål beläggas till S:t Olofs skola meddelar Sigtuna Orienteringsklubb. Tävlingsbanorna kommer till stor del att gå i skogsområdet Harbacken men även i stadsmiljö och runt Sigtuna Fritidscenter. Första start kommer att ske vid 10-tiden med mål ca kl. 12. Stafetten startar kl. 13.30 och 15. Sigtuna OK välkomnar både publik och den som kanske vill delta och testa på. Tävlingen är öppen för alla från åtta år och den äldsta deltagaren väntas vara runt 80 år.

Maria historisk vinnare i Vimmerby

Motor Maria Karlsson, Skepptuna Motorklubb, har vunnit Semesterracet för femte gången: - Underbart, det här trodde jag inte innan, sa Maria till Vimmerby tidning.

sportfiskebanner2
socialutmarkelse

Tony fortsätter karriären i Almtuna

Ishockey Tony Mårtensson ger inte upp karriären utan fortsätter i Almtuna efter att ha spelat i Linköping den gångna säsongen: - Jag flyttade till Gävle och Brynäs när jag skulle fylla 20 år, efter 18 säsonger på vift så kändes det nu rätt att flytta hem till Sigtuna igen, säger Tony i ett pressmeddelande.

vuxenutbildning2
happy_homes_juli
division 3

Märsta IK tappade viktiga poäng

Fotboll Märsta IK åkte överraskande på en förlust mot Västerås IK: - Vi spelar bra i första men de straffar oss i andra, säger tränare Kaj Eskelinen.

steningeslottsommar

Talanger till Utvecklingslägret i Halmstad

Fotboll Märsta IK skickar Benjamin Suskic och Linnea Wennerg till Halmstad för att representera Uppland i utvecklingslägret: - Kul för Märsta IK att två spelare som är fostrade i MIK sen fotbollsskolan nu kommit så långt i sin utveckling.

division 3

FC Arlanda byter tränare

Fotboll FC Arlanda byter tränare efter tio omgångar i serien när man parkerar på nedflyttningsplats:- Föreningen tackar Milos och Dragomir för deras tid, där de visat ett stort hjärta och hängivenhet mot föreningen, skriver FC Arlanda i ett uttalande.

EXTRA

Föräldern: Inga rasistiska sånger

Fotboll Nu träder en förälder fram i den förening vars lag ska ha sjungit rasistiska ramsor i samband med Roslagscupen fram och dementerar vad som framkommit: - Det fanns ingen rasism i vårt samtal i lördags. Det sjöngs inga rasistiska sånger. Min egen son fanns på planen, ett barn med en afrikansk pappa, skriver föräldern i ett mail till märsta.nu

nfc_vinter
objekt3
veterankraft_standard
objekt4
Norra Redovisningshuset
forskontor
objekt2
outsider_moderat
sigtunavatten_standard
connys
vuxentutbildning
val2018
yearlingsales
outsider_defacto
sap_outsider