moderaterna_tack
Foto: Sigtuna OK

Slottsprinten flyttar in i Sigtuna

Sigtuna OK arrangerar Slottsprinten 9/6 i Sigtuna.

Slottsprinten har tidigare år varit på Wenngarn eller centrala Sigtuna. Nu kommer start och mål beläggas till S:t Olofs skola meddelar Sigtuna Orienteringsklubb. Tävlingsbanorna kommer till stor del att gå i skogsområdet Harbacken men även i stadsmiljö och runt Sigtuna Fritidscenter. Första start kommer att ske vid 10-tiden med mål ca kl. 12. Stafetten startar kl. 13.30 och 15. Sigtuna OK välkomnar både publik och den som kanske vill delta och testa på. Tävlingen är öppen för alla från åtta år och den äldsta deltagaren väntas vara runt 80 år.

allsvenskan

Premiärseger för Skånela

Handboll Skånela kammade hem två poäng i premiären efter ett sent avgörande av Erik Östling inför drygt 600 åskådare i Vikingahallen.

hostfest_centrum
defacto_host2018
happy_homes_juli

Skånela möter VästeråsIrsta i premiären

Handboll På måndag är det premiär för Skånela som i år är utan trotjänaren Jesper Östlund vid Jimmy Karlssons sida: - Det ska bli otroligt kul att dra igång den här säsongen och jag hoppas ni publik också tycker det. Ni är enormt viktiga för oss och jag önskar och hoppas att vi kan jobba stenhårt mot nya höjder tillsammans denna säsong, skriver Jimmy Karlsson på klubbens sida.

defacto_banner_sep
valet2018

Delade meningar om nolltaxan

Sport Moderaterna vill ta bort nolltaxan och återinföra pengarna till föreningar som använder hallarna medan Socialdemokraterna inte vill ändra rådande system

SMACK arrangerar internationellt paracykellopp

Cykel Sigtuna Märsta Arlanda Cykelklubb kommer på söndag att arrangera en internationell cykeltävling inom paracykel: - Det är historiskt för oss att som första klubb få arrangera en internationell paracykeltävling i Sverige, säger Håkan Jonsson, tävlingsansvarig SMACK.

division 3

Oavgjort i derbyt

Fotboll Märsta IK och Arlanda spelade ett mållöst derby med få målchanser inför drygt 350 åskådare på Midgårdsvallen.

division 3

Viktig poäng för FC Arlanda

Fotboll FC Arlanda tog en viktig poäng hemma mot Vallentuna efter en sen kvittering: - Vi har chanser för att vinna matchen, säger tränare Elias Charbachi.

objekt4
objekt3
sbrf_sep
skanela_matcher18-19
outsider
sigtunavatten_standard
Norra Redovisningshuset
connys
komvuxq3_4
nfc_vinter
sportfiske_banner
objekt2