arlandagk_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Slogs ned med flaska på krog

En person blev nedslagen på en krog i kommunen med en flaska under natten: - Personen fick åka ambulans till sjukhus, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.

centrum_pask

Polis larmades till krogen vid 1-tiden i natt, då hade personal på krogen sett en person ligga blödande på golvet och man misstänker att denne fått ett slag med en flaska i huvudet. Ambulans tillkallas och personen får åka till sjukhus, personen ska dock inte vara allvarligt skadad, i så fall:
– Det är rubricerat som grov misshandel, hade det varit en allvarlig skada hade det varit en annan rubricering, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.

Men i samband med att den misstänkte gärningsmannen skulle gripas gjorde denne motstånd i någon form, antingen mot vakter och polisen. Polisen lyckades sätta handfängsel på den misstänkte. Utöver grov misshandel har även en anmälan om våldsamt motstånd upprättats.

happyhomes_2019

Glad påsk

Notiser Vi på märsta.nu önskar alla våra läsare en glad påsk!

bonava_helsida
valsta_utveckling

Kommunens pressansvarige drabbades av blodpropp som 23-åring

Nyheter Sigtuna kommuns pressansvarige Anna Jernberg Carlsson fick blodpropp som 23-åring, nu vill hon uppmärksamma andra unga på att propp kan slå till när som helst: - Uteslut inte proppar för att du är i 20-årsåldern. Ju tidigare man upptäcker det, desto bättre hjälp kan man få, säger hon till Malou efter tio enligt Expressen.

ica_pask
sigtunavatten_standard

Valsta får kontaktcenter

Notiser Valsta Centrum får ett kontaktcenter som invigs efter påsk: - Vi flyttar ut delar av vår service från kommunhuset till platser som är närmare invånarna, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

fme_helsida
defacto_helsida

Langby ny ordförande i SigtunaHem

Politik Erik Langby blir ny styrelseordförande i SigtunaHem efter Peter Kockum: - Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby i ett uttalande.

centrum_pask_helsida

Ta det lugnt i påsktrafiken

Notiser Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

Högt betyg för livsmedelskontrollanterna

Nyheter Kommunens livsmedelskontrollanter tillhör några av landets bästa enligt Sveriges kommuner och landsting: - Målet är ju att det ska vara tydligt för företagarna vilka lagkrav som gäller, men de ska också känna att vi gärna hjälper till med stöd och rådgivning, säger Magdalena Alehagen, samordnare för livsmedelskontrollen i kommunen.

logistik_utbildning
bonava_outsider
fme_outsider
valsta_utveckling_2
sigtunavatten_outsider
ridskola2019_outsider
sh_oppet
colorama_april
defacto_outsider