centrum_panorama2020
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Slogs ned med flaska på krog

En person blev nedslagen på en krog i kommunen med en flaska under natten: - Personen fick åka ambulans till sjukhus, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.

Polis larmades till krogen vid 1-tiden i natt, då hade personal på krogen sett en person ligga blödande på golvet och man misstänker att denne fått ett slag med en flaska i huvudet. Ambulans tillkallas och personen får åka till sjukhus, personen ska dock inte vara allvarligt skadad, i så fall:
– Det är rubricerat som grov misshandel, hade det varit en allvarlig skada hade det varit en annan rubricering, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.

Men i samband med att den misstänkte gärningsmannen skulle gripas gjorde denne motstånd i någon form, antingen mot vakter och polisen. Polisen lyckades sätta handfängsel på den misstänkte. Utöver grov misshandel har även en anmälan om våldsamt motstånd upprättats.

connys_helsida
oppethus_helsida
teatergrillen_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
happyhomes_50

Allt fler besöker fritidsgårdarna

Ung & Student Kommunens fritidsgårdar besöks av allt fler ungdomar: - En vanlig fredagseftermiddag på Ungdomens Hus har vi mellan 50-100 ungdomar och övriga dagar brukar det variera mellan 40 till 70 besökare, säger Jens Storm, chef för Ung i Sigtuna.

connys
teatergrillen_outsider
oppethus_outsider
nrh