center_pan21
Foto: Insändarbild

Slog till mot bil i Märsta

Polisen slog till mot en bil efter ett kort följe genom Märsta: - Det är troligtvis ett utredningsärende, säger Pär Fahlström vid Polisen.

Det var kring 17-tiden som polis slog till mot en bil i centrala Märsta. Enligt uppgift till märsta.nu var det tobak och andra varor i bilen. Ett stort antal poliser och civilpolisbilar anslöt till insatsen. En person kunde tas in för förhör i samband med insatsen.
– De höll på i mer än en timmes tid, som mest var det nio poliser på plats som genomsökte bilen, berättar en uppgiftslämnare för märsta.nu

Polisens ledningscentral hade inga uppgifter om tillslaget. Detta på grund av att det troligtvis är en del av ett utredningsärende där en husrannsakan ligger bakom samt misstanke mot personen i ett större ärende. Det är inte känt om tillslaget ledde till ett gripande.

 

centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020

Så blir nya brandstationen

Nyheter Brandstationen kommer inom kort att resa sig upp över "Tullen": - Det har varit en lång process med kommun och arkitekter att ta göra materialval och välja färgsättning. Byggnaden gestaltas med murar runtomkring och kläs i sten föra att knyta an till stenkyrkor och liknande, säger Kenneth Bergqvist, projektchef för Brandkåren Attunda.

mp_host_helsida
bostad_helsida
eldsjal-helsida
2020_helsida

Här invigs IES Sigtuna

Nyheter Terminen må vara drygt en månad lång men på måndagen invigdes Internationella Engelska skolan officiellt: - Engelska skolan (IES) tillhör en av Sveriges bästa skolor och det är därför oerhört glädjande att jag och ordförande i barn- och ungdomsnämnden Pernilla Bergqvist fick möjligheten att närvara vid invigningen av den nya skolan i Sigtuna stadsängar, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

andersojag
connys_helsida
helsida_var2021
defacto_helsida

Blottare från Märsta döms

Notiser En märstabo i 20-årsåldern döms för sexuellt ofredande för att han blottat sig för två kvinnor i Märsta samt onanerat utanför Väsby station.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

andersojag_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
eldsjal-outsider
connys
mp-outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
bostad_outsider